Football Talk

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Ναμπί τον γλίτωσε από τους μπελάδες που... έβαλε στον εαυτό του! (video)

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Ναμπί τον γλίτωσε από τους μπελάδες που... έβαλε στον εαυτό του! (video)

Με τον Ναμπί να μπαίνει ως αλλαγή και να σκοράρει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ απαλλάχτηκε από τα προβλήματα και πήρε τον έναν βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκπληκτικά πράγματα είδαμε στο Ηράκλειο. Μπορεί ο ΟΦΗ να ήταν κυρίαρχος κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο έβαλε δύσκολα στον εαυτό του και παρ’ ολίγον να φύγει ηττημένος. Η «χρυσή» αλλαγή όμως του Ναμπί και το γκολ που πέτυχε, του έδωσε τη δυνατότητα να έρθει ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη 17η αγωνιστική της Super League.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με πολύ δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν πολύ καλές ευκαιρίες από τα πρώτα μόλις λεπτά. Ήδη στο 4’ ο Λάμπρου θέλησε να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ εξαπολύοντας ένα δυνατό σουτ, το οποίο βρήκε «στοπ» στην εντυπωσιακή απόκρουση του Σούλη.


Ο ΟΦΗ σε γενικές γραμμές κατείχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πιέζοντας ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα και προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ήταν αρκετά επικίνδυνες προκειμένου να αποφέρουν κάτι μέχρι και το πρώτο μισάωρο. Μόνη αξιόλογη φάση, εκείνο το δοκάρι του Νέιρα στο 22’, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του με σουτ έξω από την περιοχή.


Στο 38ο λεπτό όμως Λάμπρου και Φαν Ντάινεν συνδυάστηκαν με εξαιρετικό τρόπο, ωστόσο ο δεύτερος κατάφερε να σκοράρει αφού ο 27χρονος κίπερ είχε ξανά τον τελευταίο λόγο.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με παρόμοιους ρυθμούς όπως στο πρώτο, μέχρι φυσικά ο ΠΑΣ να φέρει τα άνω – κάτω! Πιο συγκεκριμένα κόντρα στην ροή του αγώνα, εκμεταλλευόμενος τους κενούς χώρους αλλά και την εξαιρετική πάσα του Μορέιρα, ο Περέα εισέβαλε στην αντίπαλη περιοχή και με εκπληκτικό τελείωμα έκανε το 1-0 στο 54’.


Ο ΟΦΗ όμως δεν τα έβαλε κάτω. Συνέχισε να πιέζει την αντίπαλη εστία προσπαθώντας να βρει – για αρχή – το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα, γεγονός που «άγγιξε» στο 61ο λεπτό και το δοκάρι του Τοράλ.


Τελικά μοιραίος για το τελικό αποτέλεσμα απέβη ο Ναμπί, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 90’. Ο Άγγλος έλυσε τα χέρια των Κρητικών καθώς με δικό του σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-1, ενώ έγραψε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έπειτα από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση!

Ο MVP

Μέχρι και το 92’ ήταν ο Περέα, ωστόσο ο Ναμπί ήρθε και του έκλεψε όλη την λάμψη. Ο 27χρονος επέστρεψε στα γκολ έπειτα από 3 μήνες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκλεψε την παράσταση του παιχνιδιού, καθώς χάρις σε αυτό ο ΟΦΗ έβαλε «στοπ» στη νίκη του ΠΑΣ και πήρε τον έναν βαθμό – το λιγότερο που άξιζε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν – Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης – Μεγιάδο (90' Ναμπί), Γκαγιέγκος (74' Καστάινιος), Νέιρα (61' Τοράλ) – Τσιλιανίδης (61' Ντε Γκούζμαν), Φαν Ντάινεν (61' Ντουρμισάι), Λάμπρου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Μπρένερ (46' Στάνκο), Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα – Περέα (91' Π. Τριάδης), Μιλιντσεάνου (71' Μίνα)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0