Football Talk

ΑΕΚ: Η εντολή Μελισσανίδη να επισπευσθεί το έργο με τις μορφές στους πυλώνες για να το δει ο Στέλιος Σεραφείδης!

ΑΕΚ: Η εντολή Μελισσανίδη να επισπευσθεί το έργο με τις μορφές στους πυλώνες για να το δει ο Στέλιος Σεραφείδης!
Γνωρίζοντας το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Σεραφείδης, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έδωσε εντολή να αλλάξει ο προγραμματισμένος και να τελειώσει το έργο νωρίτερα.
Σχετικά Άρθρα

Ο Στέλιος Σεραφείδης δεν πρόλαβε να δει την ΑΕΚ να αγωνίζεται στην Αγια Σοφιά-ΟΠΑΠ Αρένα, ωστόσο ουλάχιστον είδε όμως τη μορφή του σε έναν από τους πυλώνες του Ναού της ΑΕΚ.

Για να συμβεί αυτό η Ένωση έτρεξε τις διαδικασίες μετά και από προσωπική εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι μορφές στους πυλώνες και κάποιες άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζονται ήταν προγραμματισμένο να τελειώσουν κοντά στην αποπεράτωση του έργου και τα εγκαίνια του.  

Γνωρίζοντας όμως τη βεβαρυμμένη υγεία του Στέλιου Σεραφείδη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε να επισπευθεί η τοποθέτηση των τεσσάρων μορφών στους πυλώνες και να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Ήθελε πάση θυσία ο Σεραφείδης να προλάβει να δει τη μορφή του μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα αυτό που έλεγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν «μακάρι ο μεγάλος Σεραφειδης να προλάβει και να μπει στο γήπεδο και περπατήσει εντός του γηπέδου στα εγκαίνια αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να τον βάλουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που  θα βρίσκεται για πάντα».

Αλλάζει ώρα η προπόνηση του Σαββάτου λόγω της κηδείας

Σχεδόν βέβαιο είναι πως το Σάββατο θα αλλάξει η ώρα της προπόνηση της ΑΕΚ λόγω της κηδείας του Στέλιου Σεραφείδη.

Αρχική η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το πρωί στις 11.00, ωστόσο θα γίνει το απόγευμα. Και αυτό γιατί πολλοί παίκτες, οι Έλληνες βεβαίως κυρίως, οι αρχηγοί αλλά και μέλη του τιμ θέλουν να είναι παρόντες στην κηδεία το Σάββατο.

Να σημειωθεί πως η κηδεία του Στέλιου Σεραφείδη θα γίνει το Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0