Football Talk

Βαλμπουενά: «Επαγρύπνηση όλο αυτό – Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο»

Βαλμπουενά: «Επαγρύπνηση όλο αυτό – Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης και τόνισε πως είναι η… επαγρύπνηση της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός «κόλλησε» στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με 0-0 και είδε την ΑΕΚ να μειώνει στο -9 από την κορυφή. Ο Ματιέ Βαλμπουενά προσπάθησε να βοηθήσει στην εύρεση του γκολ, όμως μάταια.

Ο ίδιος, στο τέλος του ματς, ξεκαθάρισε πως αυτή η ισοπαλία είναι μία… επαγρύπνηση για τον Ολυμπιακό αλλά και ένα μάθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά είπε:

«Αυτό το 0-0 είναι η μεγάλη απόδειξη εκείνου που λέμε εδώ και καιρό, ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Ήταν ξυπνητήρι για εμάς ότι θα πρέπει να παλεύουμε καλύτερα. Να χρησιμοποιήσουμε τη σημερινή βραδιά ως μάθημα».

Πολλοί ίσως να σπεύσουν να σας κατηγορήσουν ότι χαλαρώσατε λόγω των εορτών, λόγω της ξεκούρασης, ότι ίσως υποτιμήσατε τον αντίπαλο:

«Δεν είναι εντελώς λάθος αυτό. Επρεπε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα, έπρεπε να νικήσουμε. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο, αλλά έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Δεν ήμασταν καλοί, έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο. Να λειτουργήσει ως προειδοποίηση».

Ήταν καλό που αυτό το καμπανάκι ήρθε τώρα;

«Όλο αυτό είναι μια επαγρύπνηση. Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να παίρνεις κάθε Κυριακή αυτό που θέλεις. Μόνο αν δείχνεις την καλύτερή σου εικόνα. Είμαστε καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες» 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0