Football Talk

ΑΕΚ: Οι εξελίξεις με Ινσούα, Νταντσένκο και οι φήμες για Λε Ταλέκ και Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Οι εξελίξεις με Ινσούα, Νταντσένκο και οι φήμες για Λε Ταλέκ και Στάνκοβιτς

Στην ΑΕΚ περιμένουμε σύντομα νεότερα σχετικά με την αποχώρηση των Ινσούα και Νταντσένκο – Τι γράφετε στο εξωτερικό για τους Λε Ταλέκ και Στάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ έχει εκκρεμότητες σχετικά με παίκτες της τους οποίους δεν υπολογίζει και πρέπει να… ξεφορτωθεί. Οι Εμανουέλ Ινσούα και Όλεγκ Νταντσένκο ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο για τον Αργεντινό, όσο και τον Ουκρανό αναμένονται… ευχάριστα.

Για τον Ντανσκένκο ενδιαφέρον δείχνει να τον αποκτήσει η Ζόρια και υπάρχουν συζητήσεις προκειμένου ο παίκτης να παραχωρηθεί δανεικός για 1,5 χρόνο. Για τον Ινσούα υπήρχε ένα «πάγωμα» τις τελευταίες ημέρες καθώς ο παίκτης ζητούσε από την ΑΕΚ εκτός από την ελευθέρας του και ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ!

Η ΑΕΚ πέρασε στην… επίθεση ζητώντας 400.000 ευρώ, όσο και η ρήτρα του στην Αργεντινή και να γυρίσει άμεσα στην Ελλάδα. Η κίνηση αυτή της ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα και τώρα η Βελέζ Σάντσφιλντ δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον να τον αποκτήσει. Η Ένωση δε ζητά χρήματα για να τον παραχωρήσει, αλλά όχι και να τον αποζημιώσει φεύγοντας… Και για τους δυο αναμένονται εξελίξεις, ενώ εκκρεμεί και η ιστορία με τον Μπακάκη. Από εκεί και πέρα υπήρξαν δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τους Λε Ταλέκ και Στάνκοβιτς.

Για τον πρώτο στη Γαλλία γράφτηκε πως η Σεντ Ετιέν τον προσέγγισε, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στη Γαλλία. Για τον δεύτερο, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Νασρ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό SBC. Mάλιστα, στη Σαουδική Αραβία υποστηρίζουν ότι θέλουν τον Αυστριακό τερματοφύλακα άμεσα, χωρίς να αναφέρουν πάντως λεπτομέρειες σχετικά με το αν έχουν καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0