Football Talk

Super League 2021 vs 2022: Κάθε πέρσι και… καλύτερα;

Super League 2021 vs 2022: Κάθε πέρσι και… καλύτερα;

Πόσα έχουν αλλάξει στην βαθμολογία της Super League πριν από την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους συγκριτικά με πέρσι;

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει η δράση στη Super League, με τη 16η αγωνιστική να βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά. Ομάδες και παίκτες είναι και πάλι έτοιμες να ανοίξουν τα… σπίτια τους και να συνεχίσουν το πρωτάθλημα από εκεί που το είχαν αφήσει. Που είχαμε μείνει όμως πριν από τη διακοπή;

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόνος πρώτος στο +11 από την ΑΕΚ, με 41 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ κατέχει την τρίτη θέση με 28. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 23, ενώ την εξάδα συμπληρώνουν ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ που έχουν από 22.

Στον αντίποδα, στον πάτο της βαθμολογίας, τελευταίος είναι ο Απόλλων Σμύρνης με συγκομιδή μόλις 7 βαθμών και ακριβώς από πάνω του βρίσκεται ο Ατρόμητος με 9. Δωδέκατη είναι η Λαμία με 11, ενώ οι ισορροπίες στις υπόλοιπες θέσεις είναι ακόμη πιο μηδαμινές!

Πόσο απέχει ωστόσο η τωρινή βαθμολογία από εκείνη της περσινής χρονιάς, προτού αρχίσει ξανά η αγωνιστική δράση έπειτα από τις γιορτές;

Αν κάνει κάποιος μια αναδρομή στο παρελθόν θα δει πως μέσα σε μία χρονιά, έχουν αλλάξει πολλά! Αρχικά η διαφορά του πρωτοπόρου και τότε Ολυμπιακού με τον δεύτερο Άρη ήταν μόλις στο +3 (32 ο Ολυμπιακός, 29 ο Άρης), ενώ τρίτος ήταν ο ΠΑΟΚ με 27 βαθμούς – έπειτα από 13 αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ βρισκόταν στην 4η θέση με 23, ενώ ακολουθούσαν Παναθηναϊκός με 18 και Αστέρας Τρίπολης με 16! Τελευταία στην βαθμολογία βρισκόταν η Λαμία με μόλις 2 βαθμούς, προτελευταία η ΑΕΛ με 6 και από πάνω της ο Παναιτωλικός με 8.

Δείτε τις βαθμολογίες 2022 vs 2021:

p_1.jpg  vathmol_0.jpg

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0