Football Talk

Η Άρσεναλ κοιτάει προς τον Βαϊνάλντουμ: Θέλουν το… Τζίνι τους οι «κανονιέρηδες»!

Η Άρσεναλ κοιτάει προς τον Βαϊνάλντουμ: Θέλουν το… Τζίνι τους οι «κανονιέρηδες»!

Πολύ κοντά στην πυροδότηση μίας ηχηρής μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Μπορεί η Άρσεναλ να μην χρειάζεται απαραίτητα ενίσχυση στην νευραλγική θέση του κέντρου, όμως ο Μικέλ Αρτέτα δεν παύει να ασχολείται με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα τους «κανονιέρηδες».

Μία τέτοιου είδους περίπτωση είναι δεδομένα ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος πριν από έξι μήνες άφησε την Premier League και την Λίβερπουλ για να ενταχθεί στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τα πράγματα για αυτόν δεν κυλούν όπως θα περίμενε, μιας και δεν παίζει όσο θα ήθελε και θα προτιμούσε να πάει κάπου όπου η θέση του θα ήταν εξασφαλισμένη.

Άμεση συνέπεια αποτελούν οι τάσεις φυγής που παρουσιάζει, με την Άρσεναλ και τον Αρτέτα να προσπαθούν να επωφεληθούν από την κατάσταση. Φημολογείται μάλιστα πως ο Ολλανδός μέσος δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Αγγλία, ενώ οι δύο πλευρές είναι σύμφωνες σε εξάμηνο δανεισμό μέχρι και το καλοκαίρι, συμπεριλαμβάνοντας στο deal και οψιόν αγοράς, σε μία κίνηση που θυμίζει αυτή με τον Μαρτίν Έντεγκααρντ και τον χειρισμό που υιοθέτησαν οι Λονδρέζοι και πέρυσι.

Πρόκειται σαφώς για ένα ηχηρό «μπαμ» από την Άρσεναλ αν ο Βαϊνάλντουμ φορέσει το σήμα με το κανόνι στο στήθος, πλαισιώνοντας τους Τόμας Πάρτεϊ, Γκρανίτ Τσάκα, Σάμπι Λοκόνγκα και Μοχάμεντ Ελνένι.

Σε κάθε περίπτωση ο τέως box to box μέσος της Λίβερπουλ προτιμάται από τον Άαρον Ράμσεϊ και άμεσα αναμένονται εξελίξεις, με την μεταγραφική περίοδο στο «Νησί» να έχει ήδη ξεκινήσει και την Άρσεναλ να φαίνεται έτοιμη να πυροδοτήσει μία «βόμβα», στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση…

Δημήτρης Μανάκος

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0