Football Talk

Τσέλσι: Συνεχίζει στα μπλε ο Τιάγκο Σίλβα μέχρι το 2023!

Τσέλσι: Συνεχίζει στα μπλε ο Τιάγκο Σίλβα μέχρι το 2023!
Ο Τιάγκο Σίλβα θα συνεχίσει στην Τσέλσι και τη σεζόν 2022/23, αφού ο αμυντικός των Λονδρέζων επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο κατά ένα χρόνο.

Τσέλσι και Τιάγκο Σίλβα έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν μαζί για μια ακόμη σεζόν. Συγκεκριμένα ο αμυντικός των μπλε ανανέωσε το συμβόλαιο του για έναν χρόνο και έτσι θα αγωνίζεται στην ομάδα του Τόμας Τούχελ και για το 2022-2023.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Σίλβα δήλωσε:

«Το να παίζεις εδώ για την Τσέλσι είναι πραγματική απόλαυση. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπαιζα για τρία χρόνια εδώ σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για άλλη μια σεζόν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον σύλλογο, τη Μαρίνα και τον κ. Αμπράμοβιτς για αυτή την ευκαιρία. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο και για τους οπαδούς, που ήταν πάντα δίπλα μου από τότε που ήρθα.

Είναι καταπληκτικό να έχεις αυτή τη σχέση με τους οπαδούς και όχι μόνο αυτό, αλλά και με τους παίκτες, το επιτελείο και ολόκληρο τον σύλλογο. Θα δώσω τα πάντα για να συνεχίσω να παίζω σε αυτό το επίπεδο στο πιο σημαντικό πρωτάθλημα στον κόσμο».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0