Football Talk

Super League: «Καμπανάκι» 24 ώρες πριν τη 16η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων!

Super League: «Καμπανάκι» 24 ώρες πριν τη 16η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων!

Στο έλεος του κορωνοϊού έχει παραδοθεί και η Super League, με τις ομάδες να ανακοινώνουν καθημερινά κρούσματα τα οποία μέχρι στιγμής φτάνουν τα 57.

Το «παρών» έχει δώσει και με το παραπάνω ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Με την μετάλλαξη Όμικρον να καραδοκεί ανά πάσα στιγμή, τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά ολοένα και περισσότερο ενώ ο αθλητισμός και οι ομάδες δεν έχουν μείνει φυσικά ανεπηρέαστες.

Όσον αφορά στο μπάσκετ η ΕΟΚ έλαβε ήδη τα μέτρα της, αναβάλλοντας την 12η και 13η αγωνιστική της Basket League λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων στις ομάδες. Επιπλέον μόλις λίγες ημέρες πριν από αυτό ανακοινώθηκε και η μη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις, με το «τριφύλλι» να έχει φτάσει διψήφιο αριθμό ασθενών.

Και πάμε τώρα στο ποδόσφαιρο, με την επιστροφή της δράσης στη Super League να βρίσκεται μόλις ένα 24ωρο μακριά και την τρέχουσα εβδομάδα να περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική για τις ομάδες. Όπως έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής οι σύλλογοι όλες οι ομάδες – πλην της Λαμίας – έχουν προσβληθεί από τον ιό, με τα συνολικά κρούσματα να φτάνουν τα 57!

Προφανώς το αν θα υπάρξει κάποια αναβολή στη 16η ή 17η αγωνιστική θα κριθεί από τα σημερινά τεστ που θα διενεργηθούν στις ομάδες (3/1), τα οποία θα αποκαλύψουν κι άλλους τυχόν θετικούς ποδοσφαιριστές. Φυσικά όπως αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο, αν στα τελευταία δείγματα υπάρχουν τουλάχιστον 7 παίκτες με κορωνοϊό, τότε η εκάστοτε αναμέτρηση πάει για αναβολή.

Αναλυτικά ο αριθμός των κρουσμάτων που έχει ανακοινώσει η κάθε ομάδα:

ΠΑΣ Γιάννινα: 7

Ατρόμητος: 6

Άρης: 6

Αστέρας Τρίπολης: 5

Απόλλων Σμύρνης: 5

Βόλος: 5

ΟΦΗ: 5

ΠΑΟΚ: 4

ΑΕΚ: 3

Ιωνικός: 2

Παναιτωλικός: 3

Ολυμπιακός: 2*

Παναθηναϊκός: 4

Λαμία: 0

* Τα δύο κρούσματα στον Ολυμπιακό αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στο Κόπα Άφρικα.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Τρίτη 4/1

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός (17:15)

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (19:30)

Τετάρτη 5/1

Ατρόμητος – Βόλος (17:15)

Λαμία – ΑΕΚ (17:15)

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός (19:30)

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (19:30)

Παναθηναϊκός – Άρης (21:30)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0