Football Talk

Σα για Ολυμπιακό: «Με βοήθησαν τα τρία χρόνια που ήμουν εκεί – Ήταν πάρα πολύ καλά»

Σα για Ολυμπιακό: «Με βοήθησαν τα τρία χρόνια που ήμουν εκεί – Ήταν πάρα πολύ καλά»
 Ο Πορτογάλος πορτιέρο αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως αυτά τα τρία χρόνια, τον διαμόρφωσαν για αυτό που είναι τώρα

Ο Ζοσέ Σα είναι αναμφίβολα από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Ικανότατος πορτιέρο, που κράτησε δικαίως τη φανέλα βασικού στα τρία χρόνια που έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του στη Γουλβς ήταν μία νέα πρόκληση για αυτόν και μέχρι στιγμής, τα πάει περίφημα. Συγκεκριμένα, έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και μίλησε στο Skysports για το που οφείλεται αυτή η επίδοση.

Αναλυτικά είπε: «Τα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό με βοήθησαν, έπαιζα πολύ και ωρίμασα, χρειαζόμουν την αυτοπεποίθηση αυτή. Τα χρόνια μου εκεί ήταν πολύ καλά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Γκάρι Νέβιλ«Είναι ωραίο να βλέπεις έναν θρύλο, με μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο, να μιλά για εσένα. Με έκανε χαρούμενο, είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Νομίζω πως ήρθα εδώ την κατάλληλη στιγμή. Ίσως να μπορούσα να έρθω και έναν χρόνο νωρίτερα, αλλά πιστεύω πως ήρθα όταν έπρεπε»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0