Football Talk

Παναθηναϊκός: Η… πολυφωνία σε γκολ και ασίστ αποτελεί «κλειδί» για την επίτευξη των στόχων της σεζόν! (video)

Παναθηναϊκός: Η… πολυφωνία σε γκολ και ασίστ αποτελεί «κλειδί» για την επίτευξη των στόχων της σεζόν! (video)
Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει ανοδική πορεία σε Super League και Κύπελλο, με αποτέλεσμα να «κλείνει» το 2021 στην 4η θέση και στα προημιτελικά του θεσμού αντίστοιχα. Το BN Sports παρουσιάζει ένα στοιχείο «κλειδί» που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην βελτιωμένη εικόνα του τριφυλλιού.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Το 2021 μας αποχαιρετά και ο Παναθηναϊκός «κλείνει» μια από τις δυσκολότερες σεζόν της ιστορίας του, όντας στο δεύτερο μισό της στην 4η θέση της Super League με 23 βαθμούς σε 14 παιχνίδια και βεβαίως έχοντας προκριθεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από φέτος στο «τιμόνι» παρουσιάζουν ιδιαίτερα βελτιωμένη εικόνα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς μετρούν μόνο μια ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (που είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς αρκετά καλή εικόνα) και παράλληλα 5 νίκες (πρωτάθλημα: 3-1 Λαμία, 2-0 Παναιτωλικό, 2-0 Ατρόμητο και 2-0 ΠΑΣ Γιάννινα/κύπελλο: 2-1 Βόλο) και μια ισοπαλία (0-0 με τον Βόλο στο κύπελλο).

«Κλειδί» η πολυφωνία στο σκοράρισμα!

Ένα από τα στοιχεία που δεδομένα έχουν οδηγήσει το τριφύλλι στην βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο και τις νίκες που κατακτά, είναι η πολυφωνία που παρουσιάζει στο σκοράρισμα.

Οι «πράσινοι» έχουν την 4η καλύτερη επίθεση με 24 γκολ στην Super League -μαζί με τον Βόλο- με αρκετούς εκ των ποδοσφαιριστών τους να βρίσκουν δίκτυα. Και δεν είναι μόνο... οι επιθετικοί!

Ναι, ο Καρλίτος έχει 9 τέρματα, έχοντας βοηθήσει καθοριστικά τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, κι άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν συμβάλλει. Ο Μακέντα έχει 3 γκολ, ο Παλάσιος 2 και ο εξαιρετικός φέτος Μαουρίσιο (που αγωνίζεται ως μέσος) είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του Γιοβάνοβιτς με 4 γκολ!

Σε Κύπελλο και πρωτάθλημα έχει προσθέσει το όνομα του στη λίστα των γκολτζήδων και ο Αλεξανδρόπουλος με συνολικά 2 γκολ, αλλά και οι Ματέους Βιτάλ (1 γκολ, εξτρέμ), Φακούντο Σάντσεθ (1 γκολ, δεξιός μπακ), Φώτης Ιωαννίδης (1 γκολ, σέντερ φορ) και Ραμόν Λούντκβιστ (1 γκολ, μέσος).

panathinaikos-volos-live-streaming.jpg

Πολλές και οι ασίστ!

Εξίσου πολύ είναι τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και στις ασίστ.

Ο Καρλίτος έχει «πασάρει» 3 φορές γκολ στους συμπαίκτες του, ενώ από άλλες δύο οι Μαουρίσιο, Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες και από μια οι Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ και Παλάσιος.

Συνεπώς, αν το τριφύλλι καταφέρει και παρουσιάσει τα ίδια θετικά στατιστικά ή ακόμα και αν τα «μεγαλώσει» στον δεύτερο γύρο τότε θα καταφέρει να πάρει ακόμα περισσότερους βαθμούς, άρα και να έχει μια πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι κορυφαίοι σκόρερς του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα:

  • Καρλίτος 9 γκολ.
  • Μαουρίσιο 4 γκολ
  • Μακέντα 3 γκολ
  • Παλάσιος 2 γκολ

Οι κορυφαίοι σε ασίστ για το τριφύλλι στην Super League:

  • Καρλίτος 3 ασίστ
  • Μαουρίσιο 2 ασίστ
  • Χουάνκαρ 2 ασίστ
  • Αϊτόρ 2 ασίστ
  • Βιγιαφάνιες 2 ασίστ
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0