Football Talk

ΑΕΚ: Έχει μία δουλειά να κάνει… (video)

ΑΕΚ: Έχει μία δουλειά να κάνει… (video)

Το ματς ρεβάνς με την Κηφισιά το απόγευμα στην Καισαριανή (19:00 – Cosmote TV 1) μπορεί να έχει διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά μπορεί να δείξει πράγματα…

Με το υπέρ της 4-0 στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ δεν υπάρχει, νομίζουμε, το ενδεχόμενο να μην πάρει η ΑΕΚ την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, απέναντι στην Κηφισιά. Θεωρητικά το απόγευμα στην Καισαριανή η ρεβάνς θα είναι τυπική διαδικασία. Η ΑΕΚ όμως έχει μία δουλειά να κάνει ακόμη: Όπως έδειξε σοβαρότητα και πειθαρχία στο πρώτο ματς, έτσι καλείται να κάνει και στη ρεβάνς. Ειδικά μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, δεν πρέπει να περνάει από το μυαλό κανενός στην ομάδα, ότι αυτό το παιχνίδι είναι αγγαρεία.

Λίγες ώρες λοιπόν, πριν φύγουν για μία μικρή Χριστουγεννιάτικη άδεια οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να κερδίσουν το παιχνίδι και να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές ο Αργύρης Γιαννίκης και σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός είναι σίγουρα οι τραυματίες Σιμόες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Βράνιες, Στάνκοβιτς, Μιτάι, ενώ και ο Αραούχο δεν θα αγωνιστεί. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με άλλους παίκτες που παίζουν συνήθως βασικοί. Στην αποστολή θα βρίσκεται ο νεαρός φορ Κοσίδης, όπως και ο Λάτσι, ενώ  το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον κεντρικό χαφ Μουστακόπουλο. Και οι τρεις έρχονται από την ΑΕΚ Β.

Για να βρεθούν στην 11άδα λοιπόν, φαβορί είναι οι Τσιντώτας, ΣβάρναςΜήτογλου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Λάτσι αντί του Σβάρνα. Δεξί μπακ ο Ρότα, αριστερό ο Χατζισαφί, αν και ο Μοχαμάντι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ στο κέντρο θα βρίσκονται οι Λε ΤαλέκΣάκχοφ. Ως 10άρι θα αγωνιστεί ο Γέβτιτς, στα εξτρέμ οι Τάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία, ενώ στην κορυφή της επίθεση ο Ανσαριφάρντ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0