Football Talk

Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: Συνεχίζουν τις… ήττες οι «ροχιμπλάνκος»

Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: Συνεχίζουν τις… ήττες οι «ροχιμπλάνκος»
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Γρανάδα με πρωταγωνιστή τον Μολίνα (2-1). Αντιθέτως, η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και σημείωσε αρνητικό... ρεκόρ με τον Σιμεόνε στο πάγκο της! 

Οι «Ροχιμπλάνκος» πήγαν στη Γρανάδα με τους τρεις βαθμούς να είναι η μοναδική λύση, με σκοπό να σταματήσει αυτό το σερί των τριών συνεχόμενων ηττών στη La Liga. Έτσι λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα από την εκκίνηση του παιχνιδιού με τον Ζοάο Φέλιξ στο δεύτερο λεπτό.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Σιμεόνε πάτησε απότομα φρένο και 15’ μετά, τιμωρήθηκε από ένα τρομερό σουτ του Νταρβίν Ματσίς, ισοφαρίζοντας το ματς σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι «γύρισαν» το ματς με τον Χόρχε Μολίνα κόντρα στη ροή του αγώνα. Η Γρανάδα βγήκε στην αντεπίθεση και ο Χαβιέρ Σουάρεζ πάσαρε στον 39χρονο επιθετικό που με προβολή σημείωσε το 2-1.

Στο σημείο αυτό, ο Ρομπέρτο Μορένο «έκλεισε» την ομάδα του στο δικό της μισό του γηπέδου, με την Ατλέτι να πιέζει για την ισόφαριση χωρίς κάποια ουσιαστική φάση και τελικά να ηττάται για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα!

Οι ενδεκάδες:

Γρανάδα (Μορένο): Μαξιμιλιάνο, Αρίας (46’ Ντίαθ), Σάνστεθ, Ναβάρο, Νέβα, Μίγια, Ρουίθ (80’ Μοντσού), Πουέρτας, Ματσίς (66’ Εσκουδέρο), Σουάρεζ (90' Μπάκα), Μολίνα (79’ Ετεκί)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο, Κοντογκμπιά (68’ Χερέρα), Κόκε, Ντε Πολ (68’ Κορέα), Λεμάρ, Καράσκο, Φέλιξ, Σουάρεζ (68’ Κούνια)

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0