Football Talk

Μπαρτσελόνα - Έλτσε 3-2: Σώθηκαν... στο τέλος οι «μπέμπηδες» του Τσάβι

Μπαρτσελόνα - Έλτσε 3-2: Σώθηκαν... στο τέλος οι «μπέμπηδες» του Τσάβι
 Γλίτωσε στο τέλος η Μπαρτσελόνα χάρη στο χρυσό γκολ του Γκονζάλεθ (3-2). Ανακούφιση για την ομάδα του Τσάβι που έφτασε την θέση. 

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να βρισκόταν υπό πίεση μετά τον αποκλεισμό της από το UEFA Champions League και την ισοπαλία με την Οσασούνα για το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, οι «πιτσιρικάδες» του Τσάβι ξεκίνησαν το ματς με τον καλύτερο πιθανό τρόπο. Αρχικά, ο Φεράν Γιουτγλά άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό για τους «Μπλαουγκράνα», με τον ίδιο να σκοράρει για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα. Την σκυτάλη πήρε ο Γκάβι, ο 17χρονος Ισπανός απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του, σκοράροντας σε μία φάση που θύμισε τον Λιονέλ Μέσι. Η Μπαρτσελόνα είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και η Έλτσε δεν μπορούσε να περάσει ούτε…το κέντρο στο πρώτο ημίχρονο.

Όμως, το ποδόσφαιρο είναι γνωστό για τις εκπλήξεις του και η Έλτσε με μόλις δύο φάσεις σε όλο τον αγώνα, ισοφάρισε σε 2-2 τον αγώνα μέσα σε ένα λεπτό. Αρχικά, ο Χοσέ Μορέντε μείωσε με ένα πολύ ωραίο σουτ στο 62' και στο 63' ο Πέρε Μίγια ισοφάρισε με κεφαλιά που νίκησε τον Μαρκ-Άντρε Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα αντέδρασε σωστά μετά το σοκ της ισοφάρισης και τελικά βρήκε το γκολ της νίκης με άλλον έναν νεαρό, τον Νικολάς Γκονζάλεθ στο 85'. Τελικά, οι Καταλανοί πήραν αυτούς του πολύτιμους τρεις βαθμούς και πήγαν στην 7η θέση της La Liga

.

Οι ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Γκαρθία, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ (76' Πουτς), Γκάβι, Ντεμπελέ, Γιουτγλά (72' Γκονζάλεθ), Εζαλζουλί (89' Εζαλζουλί)

Έλτσε (Ροντρίγκεθ): Μπαντία, Παλάσιος, Ρόκο, Γκονζάλεθ, Μοχίκα (83' Χοσέμα), Μαρκόνε (46’ Γκουμπάου), Μασκαρέλ (60' Γκούτι), Χοσάν (46’ Μορέντε), Φιδέλ (59' Μίγια), Μπογέ, Πέρεθ

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0