Football Talk

Η ΑΕΚ τιμά όσους έφυγαν από τη ζωή και δεν πρόλαβαν το νέο γήπεδο, ενώ αναβαθμίζει και το Άλσος Φιλαδέλφειας

Η ΑΕΚ τιμά όσους έφυγαν από τη ζωή και δεν πρόλαβαν το νέο γήπεδο, ενώ αναβαθμίζει και το Άλσος Φιλαδέλφειας

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της να «αναστήσει» αυτό το υπέροχο σημείο της Αθήνας και σε συνεργασία με τον Δήμο προχωράει σε σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση – Οι δυο πυρσοί που θα είναι πάντα αναμμένοι στη μνήμη των ψυχών που «έφυγαν» και ο χαμός για τις σουίτες

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η αντίστροφη μέτρηση για να έρθει αυτή η ιστορική στιγμή, που περιμένει από το 2003 ο κόσμος της ΑΕΚ και να μπει στο νέο γήπεδο, έχει ξεκινήσει… Όσο πλησιάζει αυτή η σπουδαία ημέρα γίνονται συνεχώς γνωστά πράγματα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξ αρχής είχε στο μυαλό του και γίνονται πράξη… Πάμε να τα δούμε:

Η ΑΕΚ, λοιπόν, σε συνδυασμό με την κατασκευή του γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε εξ αρχής στο μυαλό και τα σχέδιά της την αναβάθμιση και την «ανάσταση» του Άλσους της πόλης, που είχε παραδοθεί στο… έλεος του θεού. Δόθηκαν πολλές μάχες και τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να απομακρύνει τα σκουπίδια που ήταν μέσα στο Άλσος (και ακριβώς πίσω από το οικόπεδό της), ενώ συνέβαλε στο γκρέμισμα όλων των παράνομων οικισμάτων από τσιμέντο που υπήρχαν εκεί.

Τώρα, στο πλαίσιο της δημιουργίας των αναβαθμών, πίσω από τη Θύρα 21 και της συνολικής διαμόρφωσης του χώρου η ΑΕΚ συνεχίζει τις ενέργειες υπέρ του Άλσους…

Συγκεκριμένα, θα φροντίσει για τη σπορά 200 στρεμμάτων γκαζόν. Θα φροντίσει για όλο το έργο πυρόσβεσης και προστασίας του Άλσους, ενώ έχει ήδη έρθει σε επαφή με γεωπόνους για τα δέντρα του Άλσους που χρειάζονται φροντίδα. Επιπλέον, αν χρειαστεί θα προχωρήσει και σε δενδροφύτευση περίπου 500 δένδρων.

Συνολικά η ΑΕΚ θα δρομολογήσει, σε συνεργασία με το Δήμο, όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας να αποκτήσει και πάλι την εικόνα και τη λειτουργικότητα που απαιτείται προκειμένου να το απολαμβάνει όλος ο κόσμος.

Τιμά όσους έφυγαν από τη ζωή

Δυστυχώς με την πάροδο των χρόνων πολλοί φίλοι της ΑΕΚ έφυγαν από τη ζωή και δεν πρόλαβαν να ζήσουν το όνειρο του νέου γηπέδου. Η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο με τους δυο πυρσούς στην καμάρα του κτιρίου που θα φιλοξενεί τα δύο μουσεία, μπροστά απ’ την παλιά Σκεπαστή, θα τιμάει μόνιμα τις ψυχές όσων δεν πρόλαβαν να μπουν στο νέο γήπεδο. Αυτοί οι δυο πυρσοί θα ανάψουν για πρώτη φορά στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη μνήμη των φιλάθλων που δεν τα κατάφεραν… Στην τελετή των εγκαινίων μάλιστα θα υπάρχει ξεχωριστή αναφορά, ενώ οι πυρσοί θα πάντα αναμμένοι την ώρα των αγώνων της ΑΕΚ στο νέο της σπίτι. Να τονιστεί εδώ πως η οικογένεια του Γιώργου Καλογερία απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την ευκαιρία που του δόθηκε να μπει στο νέο γήπεδο, λίγο πριν συμπληρώσει τα 98 του χρόνια και ο οποίος έκανε πρόσφατα δυστυχώς το μεγάλο ταξίδι…

agia-sofia-maketa.jpg

Λίστα αναμονής για τις σουίτες!

Εν τω μεταξύ ένας πραγματικός χαμός γίνεται ως προς τη ζήτηση για τις σουίτες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ! Ήδη είναι πάρα πολλές οι εταιρείες, αλλά και μεμονωμένοι ιδιώτες – επιχειρηματίες φίλοι της ΑΕΚ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν σουίτα στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί λίστα αναμονής/προτεραιότητας!

Αν δηλαδή τώρα κάποιος ενδιαφερθεί και θελήσει άμεσα να κλείσει σουίτα (έχουν εμφανιστεί πάνω από 20!) δεν μπορεί να την κλείσει! Μπαίνει αυτόματα σε αυτή τη λίστα μέχρι να δρομολογηθούν και να ολοκληρωθούν τα προγραμματισμένα ραντεβού μετά τους G 20, τους Members με τα ακριβά διαρκείας στο ΟΑΚΑ και τους χορηγούς που έχουν προτεραιότητα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0