Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 4-0: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε με... ρέκορντμαν Λεβαντόφσκι!

Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 4-0: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε με... ρέκορντμαν Λεβαντόφσκι!
Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να επικρατούν εντός έδρας με 4-0 των «λύκων», στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga. O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να «έσπασε» ένα ακόμη ρεκόρ με 43 γκολ μέσα στο 2021!
 
Σχετικά Άρθρα

Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε σε μια ακόμη μεγαλειώδη νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ (4-0) και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού οι Βαυαροί έφτασαν τους 43 βαθμούς και οδηγούν την κούρσα μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στη Bundesliga. Από την άλλη, οι «λύκοι» συνεχίζουν την ελεύθερη… πτώση, γνωρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη ήττα, με αποτέλεσμα να παραμένουν στους 20 και στη 12η θέση.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ιστορική για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αφού ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε το τελευταίο γκολ της ομάδας του, φτάνοντας τα 43 μέσα στο ημερολογιακό έτος 2021 και έσπασε το σχετικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ από το 1972, ενώ ισοφάρισε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα 63 γκολ.

Με το… καλημέρα της αναμέτρησης (7’), η Μπάγερν Μονάχου «πήρε κεφάλι» στο σκορ. Μετά από σουτ του Γκνάμπρι και ασθενή απόκρουση του Καστέελς, ο Μίλερ με κοντινό πλασέ πέτυχε ένα εύκολο γκολ, που ήταν τον υπ’ αριθμόν 133 στην 400η συμμετοχή του στη Bundesliga.

Στο 57’ οι Βαυαροί έκρυψαν τη μπάλα και μετά από ασίστ του Μίλερ, ο Ουπαμεκανό με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0. Και δύο λεπτά αργότερα, μετά από έναν ακόμη εξαιρετικό συνδυασμό, ο Σανέ που έγινε τελικός αποδέκτης με ένα εκπληκτικό πλασέ, έκανε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του.

Στο 75’ ο Λεβαντόφσκι έχασε μια ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται για να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ και συγκεκριμένα αυτό με τα 42 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Όμως, στο 87’ δεν λάθεψε, αφού μετά από κεφαλιά-ασίστ του Μουσιάλα με εντυπωσιακό βολ πλανέ, «κάρφωσε» τον Καστέελς.


Μπάγερν Μονάχου (Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ (80’ Κουασί), Ντέιβις (80’ Ρίτσαρντς), Μουσιάλα (83’ Τίλμαν), Ρόκα (Ζάμπιτσερ), Σανέ, Γκνάμπρι (80’ Σαρ), Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Βόλφσμπουργκ (Κόφελντ): Καστέλς, Λακρουά, Μπορνό, Μπρουκς, Μπακού, Βράνκξ, Άρνολντ, Γκέρχαρντ, Στέφεν (58’ Νμέκα), Βάλντσμιντ (73’ Γκιλαβογκί), Βέγκχορστ.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0