Football Talk

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-3: Ασταμάτητος Ελ Αραμπί «άλωσε» το Περιστέρι!

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-3: Ασταμάτητος Ελ Αραμπί «άλωσε» το Περιστέρι!
Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σκοράρει τρεις φορές, ο Ολυμπιακός πέρασε «αεράτα» από την έδρα του Ατρομήτου και παραμένει στην κορυφή με τη διαφορά να ξεφεύγει στο +11.

Μια σχετικά εύκολη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι για την 14η και πρώτη του δευτέρου γύρου αγωνιστική της Super League. Απόλυτος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο οποίος με το χατ τρικ που σκόραρε, έδωσε στην ομάδα του το τρίποντο και αύξησε την βαθμολογική διαφορά στο +11!

Με τη λήξη της αναμέτρησης σημειώθηκαν παράλληλα και δύο ιδιαίτερα ρεκόρ! Αρχικά οι Περιστεριώτες δέχθηκαν τέρμα σε αγώνα ο οποίος διεξήχθη Τετάρτη στην έδρα του και από σύλλογο της Αττικής, για πρώτη φορά στην ιστορία του! Από την άλλη οι Πειραιώτες, πλέον, έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο όλων των εκτός έδρας παιχνιδιών που έχουν δώσει μακριά από το σπίτι τους για την φετινή σεζόν!

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν με τον Ολυμπιακό να θέλει σε γενικές γραμμές να κρατήσει την μπάλα, ωστόσο να μην καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά. Από την άλλη ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πλησιάσει πολύ την αντίπαλη περιοχή, με μοναδική ευκαιρία του ένα σουτ του Νάτσου στο 19’ το οποίο έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.

Η πρώτη αξιόλογη φάση για τους «ερυθρόλευκους» – αλλά και εν γένει στην αναμέτρηση – σημειώθηκε στο 28ο με τον Ρόνι Λόπες να πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πίριτς! Πλην των δύο αυτών ευκαιριών, αμφότερες οι ομάδες δεν είχαν καταφέρει να απειλήσουν πρακτικά μέχρι και το πρώτο ημίωρο.

Η άσπρη βούλα τελικά ήταν αυτή που έλυσε τα χέρια στον Ολυμπιακό! Με τον Παπαδόπουλο να ανατρέπει τον Αγκιμπού Καμαρά μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων» και ο Ελ Αραμπί εύστοχα έκανε το 1-0 στο 36’.

ELARABI.jpg

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός μπήκε με την ίδια φόρα και όρεξη για περισσότερα γκολ. Αυτά δεν άργησαν και πολύ να έρθουν, με τον Αγκιμπού Καμαρά να τροφοδοτεί πολύ ωραία τον Ελ Αραμπί, ο οποίος πάτησε στην περιοχή και με τη σειρά του πλάσαρε για το 2-0 στο 50ο λεπτό.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να είναι απειλητικοί θέλοντας να διευρύνουν το προβάδισμά τους, γεγονός που απέφερε πολύ γρήγορα καρπούς! Στο 62ο λεπτό οι Περιστεριώτες υπέπεσαν σε νέο λάθος καθώς ο Χατζηισαΐας σταμάτησε την μπάλα με το χέρι του στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει και πάλι την άσπρη βούλα. Φυσικά εκτελεστής του πέναλτι ήταν για ακόμη μία φορά ο Μαροκινός φορ ο οποίος εύστοχα έκανε το 3-0, σημειώνοντας χατ τρικ.

Η μοναδική στιγμή κατά την οποία οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ, ήταν στο 86ο λεπτό με σουτ του Μπεντινέλι. Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος μέσος εξαπέλυσε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

5462203.jpg

Ο MVP

Είναι σαφές πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ματς. Τα 70 λεπτά τα οποία αγωνίστηκε ήταν αρκετά προκειμένου να σημειώσει χατ τρικ και να φτάσει τα 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τα 50 με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Η φάση του αγώνα

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Σε γενικές γραμμές η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις, με αποτέλεσμα η συνεργασία του Αγκιμπού Καμαρά και Ελ Αραμπί στο 50’ να είναι η πιο αξιόλογη στιγμή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (65' Κιβρακίδης), Κ. Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Καστελάνο, Νάτσος, Ντένιτς (46' Μουνίθ), Χαρίσης, Σπιριντόνοβιτς (66' Μπεντινέλι), Κουλούρης (84' Τζαβίδας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά (65' Μαντί Καμαρά), Λόπες (65' Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί (71' Τικίνιο), Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μασούρας (72' Βρουσάι), Α. Καμαρά, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ (76' Ανδρούτσος), Σισέ

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0