Football Talk

Ατρόμητος: Δέχθηκε γκολ σε ημίχρονο… Τετάρτης, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην έδρα του, από ομάδα της Αττικής!

Ατρόμητος: Δέχθηκε γκολ σε ημίχρονο… Τετάρτης, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην έδρα του, από ομάδα της Αττικής!

Ένα εντυπωσιακό… στατιστικό έκανε την εμφάνισή του στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, για την 14η αγωνιστική της Super League, με τους Περιστεριώτες να μένουν πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Ελ Αραμπί και να δέχονται το πρώτο τους γκολ από ομάδα της Αττικής την Τετάρτη, πριν από την λήξη του ημιχρόνου!

Πρόκειται για την 6η αναμέτρηση μεταξύ τους την τέταρτη ημέρα της εβδομάδας και για την πρώτη φορά που Ατρόμητος και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στο Περιστέρι, την Τετάρτη, στην μεταξύ τους ιστορία.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό της υπόθεσης δεν είναι η… συχνότητα με την οποία συναντιούνται μεσοβδόμαδα, αλλά οι επιδόσεις των γηπεδούχων κάθε φορά που καλούνται να ανταπεξέλθουν σε αγωνιστική υποχρέωση του πρωταθλήματος που λαμβάνει χώρα εκείνη την ημέρα.

Τι εννοούμε με αυτό; Πως ο Ατρόμητος δεν είχε δεχθεί μέχρι και πριν από την αναμέτρηση, γκολ πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου από ομάδα της Αττικής σε εντός έδρας ματς σε ολόκληρη την ιστορία του.

Το σερί «έσπασε» όμως από το σημείο του πέναλτι, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Αγκιμπού Καμαρά από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Συνολικά μάλιστα, ο Ατρόμητος μετρά μία νίκη και μία ήττα από ομάδες που εδρεύουν στο Λεκανοπέδιο τις Τετάρτες. Αμφότερες οι αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και καμία από τις δύο δεν έχουν λήξει με τις αντιπάλους να σκοράρουν στο ίδιο ενενηντάλεπτο.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0