Football Talk

Ονιεκούρου: «Μου αρέσει να αλλάζω συχνά χρώμα στα μαλλιά μου»

Ονιεκούρου: «Μου αρέσει να αλλάζω συχνά χρώμα στα μαλλιά μου»

Όσα δήλωσε ο Χένρι Ονιεκούρου πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Χένρι Ονιεκούρου σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (15/12, 19:30), δήλωσε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να κερδίσει η ομάδα ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ σχολίασε γιατί βάφει συχνά τα μαλλιά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ονιεκούρου στη NOVA:

Για τη διαφορά από την ΑΕΚ:

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος γύρος. Κανένα παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, χρειαζόταν συγκέντρωση και προσπάθεια. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι και όλοι να βοηθήσουν για να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το ότι είναι ολοκληρωμένος τακτικά, αλλά τι θα ήθελε να προσθέσει στην απόδοσή του:

«Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι η ομάδα. Αν η ομάδα κερδίζει πηγαίνουμε όλοι καλύτερα. Οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι όσο περισσότερο μπορούμε στο πρωτάθλημα».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και αν χρειάζονται όλοι στο ρόστερ:

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε δύο μέρες, αλλά όλοι ερχόμαστε εδώ πέρα και προπονούμαστε καθημερινά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Όλοι με τις οδηγίες του προπονητή θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αλλά στο μυαλό έχω μόνο να κερδίσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης».

Για το χρώμα των μαλλιών του:

«Αλλάζω συχνά χρώματα, το έκανα από τότε που ήμουνα μικρός παίκτης στην ακαδημία και μου αρέσει απλά να τα αλλάζω συχνά».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0