Football Talk

Maradona Cup: «Λύγισε» την Μπαρτσελόνα στα πέναλτι η Μπόκα Τζούνιορς – Ντεμπούτο για τον Ντάνι Άλβες! (video)

Maradona Cup: «Λύγισε» την Μπαρτσελόνα στα πέναλτι η Μπόκα Τζούνιορς – Ντεμπούτο για τον Ντάνι Άλβες! (video)

Οι Αργεντινοί κατέκτησαν το «Maradona Cup», επικρατώντας 5-3 της Μπαρτσελόνα στα πέναλτι και αφού νωρίτερα το παιχνίδι είχε λήξει με σκορ 1-1 στην κανονική του διάρκεια.

Στο «MRSOOL Park» της Σαουδικής Αραβίας η Μπόκα Τζούνιορς και η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο του «Maradona Cup», για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και στα πέναλτι (5-3) οι Αργεντινοί ήταν πιο εύστοχοι και πήραν το παιχνίδι.

FGl7a4XWQAEA4qP.jpg


Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ με τον Γιούτγκλα στο 50’, με τον Θεμπάγιος να ισοφαρίζει στο 77’ για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς με το 1-1 να παραμένει ως το φινάλε του 90λεπτου. Το παιχνίδι οδηγήθηκε άμεσα στα πέναλτι ώστε να αναδειχθεί ο νικητής του «Maradona Cup», με τους Αργεντινούς να σκοράρουν και τα πέντε, με τους Περέιρα, Χάιμε να είναι οι μοιραίοι για τους «μπλαουγκράνα» (5-3).

Αν κάτι κρατάει ο Τσάβι από την αναμέτρηση με τη Μπόκα είναι το ντεμπούτο του Ντάνι Άλβες στη δεύτερη θητεία του με τη Μπαρτσελόνα. Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μπακ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, ευστόχησε ακόμα και σε πέναλτι και έδειξε σωματικά έτοιμος για τις επίσημες αναμετρήσεις από τον ερχόμενο Ιανουάριο.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0