Football Talk

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μαθαίνουν αντιπάλους στα μπαράζ του Europa και του Conference League!

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μαθαίνουν αντιπάλους στα μπαράζ του Europa και του Conference League!
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μαθαίνουν την Δευτέρα, στις 14:00 και στις 15:00 αντίστοιχα, τους αντιπάλους τους στα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League και του Conference League.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο του Europa League που πήρε μέρος, πίσω από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μπροστά από τις Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρεθούν στο γκρουπ των ισχυρών στην σημερινή κλήρωση των μπαράζ για τη φάση των 16 και θα αντιμετωπίσουν μία από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους στο Champions League, που είναι οι εξής:

Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σέριφ, Μπαρτσελόνα, Αταλάντα, Σεβίλλη, Ζενίτ.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 1 HD) και θα διεξαχθεί στην έδρα της UEFA, στην Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός.

Σε δύσκολα… μονοπάτια και ο ΠΑΟΚ!

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο του Conference League πίσω από την Κοπεγχάγη και μπροστά από τις Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν, με αποτέλεσμα να καλείται τώρα να αντιμετωπίσει κάποια από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους στο Europa League και... υποβιβάστηκαν μία διοργάνωση.

Αυτές είναι οι εξής:

Σπάρτα Πράγας, Αϊντχόφεν, Λέστερ, Φενέρμπαχτσε, Μαρσέιγ, Μίντιλαντ, Σέλτικ, Ραπίντ Βιέννης.

Η κλήρωση για τα μπαράζ της φάσης των «16» του Europa Conference League είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 ώρα Ελλάδας, στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στο γήπεδο της Τούμπας, αφού ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0