Football Talk

Άγιαξ – Άλκμααρ 1-2: Ήττα «σοκ» για τον Αίαντα με τον Παυλίδη να βρίσκει και πάλι δίχτυα! (video)

Άγιαξ – Άλκμααρ 1-2: Ήττα «σοκ» για τον Αίαντα με τον Παυλίδη να βρίσκει και πάλι δίχτυα! (video)

Ο Άγιαξ μετρούσε πέντε σερί νίκες και έτρεχε αήττητο σερί 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι να συναντήσει την Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου, η οποία επικράτησε μέσα στο Άμστερνταμ με 2-1 για τη 16η αγωνιστική της Eredivisie.

Η Άλκμααρ ανέτρεψε τα προγνωστικά και πέτυχε σπουδαία νίκη στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ με 2-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μ' ένα ακόμη γκολ, το έβδομο φετινό, του Βαγγέλη Παυλίδη (50'), ο Άγιαξ ισοφάρισε στο 73' με τον Αλέ, αλλά στη συνέχεια η Άλκμααρ πήρε τη σπουδαία νίκη με το τέρμα του Αμπουκχάλ στο 83ο λεπτό.


Να σημειωθεί πως ο Παυλίδης ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 64', ενώ ο Παντελής Χατζηδιάκος αγωνίστηκε σε όλο το ματς και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του.

Το σημερινό γκολ του Παυλίδη έχει ειδική σημασία, καθώς ο 23χρονος διεθνής φορ είχε σκοράρει ξανά μέσα στο 2021 σε εκτός έδρας ματς με τον «Αίαντα», με τη φανέλα της Βίλεμ, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος παίκτης μετά από 19 χρόνια, που πετυχαίνει γκολ στην έδρα του Άγιαξ σε αγώνα πρωταθλήματος με δύο διαφορετικές ομάδες μέσα σ' ένα ημερολογιακό έτος! Είχε να συμβεί κάτι τέτοιο από το 2002, όταν ο Άριεν Ρόμπεν το είχε πετύχει με τις φανέλες της Γκρόνινχεν και της Αϊντχόφεν.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0