Football Talk

Ξεκάθαρος ο Λαπόρτα: «Αν κάποιος μπλέξει την Μπαρτσελόνα στην υπόθεση με τη σεξουαλική κακοποίηση, θα αντιδράσουμε» (video)

Ξεκάθαρος ο Λαπόρτα: «Αν κάποιος μπλέξει την Μπαρτσελόνα στην υπόθεση με τη σεξουαλική κακοποίηση, θα αντιδράσουμε» (video)
Ο Τζουάλ Λαπόρτα μίλησε μέσω του Barca TV για την υπόθεση του πρώην συντονιστή του συλλόγου, Αλμπέρτ Μπενάζας, που κατηγορείται και ερευνάται για σεξουαλική κακοποίηση σε παιδιά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Μπενάζας πρόσφατα αποχώρησε από τον ισπανικό σύλλογο, με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι προσωπικοί λόγοι έκαναν τον 71χρονο να παραιτηθεί, το οποίο επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Καταλανών. «Αυτός ο άνθρωπος έχει φύγει από την Μπαρτσελόνα για προσωπικούς λόγους. Πριν από όλα όσα βγουν, εμείς συλλέγουμε πληροφορίες και όταν τι έχουμε όλες θα κάνουμε επίσημη ανακοίνωση. Προφανώς είναι δεδομένο πως αν γνωρίζαμε για εκείνον, δεν θα τον είχαμε προσλάβει».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» προειδοποίησε όσους θέλουν χρησιμοποιούν την υπόθεση του Μπενάζας για να βλάψουν την Μπαρτσελόνα πως: «Όποιος θέλει να εμπλέξει τον σύλλογο σε όλο αυτό, να ξέρει πως θα αντιδράσουμε με όλη μας τη δυναμική για να υπερασπιστούμε τα νόμιμα συμφέροντα της ομάδας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0