Football Talk

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: «Διπλό» τετράδας για τον αήττητο Ράνγκνικ, με τον Ρονάλντο να κρίνει… πάλι το ματς! (video)

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: «Διπλό» τετράδας για τον αήττητο Ράνγκνικ, με τον Ρονάλντο να κρίνει… πάλι το ματς! (video)

Με τον «συνήθη ύποπτο» Κριστιάνο Ρονάλντο να κρίνει την αναμέτρηση του Κάροου Ρόουντ για την 15η αγωνιστική της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νόριτς, η οποία την δυσκόλεψε αλλά… ηττήθηκε, έχοντας στην βασική σύνθεσή της τον Δημήτρη Γιαννούλη!

Νικηφόρο κρίνεται και το εκτός έδρας ντεμπούτο του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γερμανό τεχνικό να κάνει το 2/2 μετά την πρώτη επικράτησή του επί της Κρίσταλ Πάλας, και πάλι με το ίδιο σκορ (0-1), αυτή την φορά απέναντι στη Νόριτς.

Επρόκειτο εξαρχής για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα στους 6ους «κόκκινους διαβόλους» και την ουραγό της βαθμολογίας, η οποία όμως ήταν αήττητη στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της, με τον Ντιν Σμιθ να έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της.

Αμφότερες απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες στο ματς, με το δοκάρι του Νταλότ στο πρώτο μέρος να ξεχωρίζει, μαζί με την κεφαλιά του Χάρι Μαγκουάιρ στο τέλος του πρώτου μέρους, την ώρα που ο Τίμο Πούκι ήταν με διαφορά ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων.


Ο Φινλανδός έψαχνε το πρώτο γκολ της καριέρας του απέναντι στην «κόκκινη» ομάδα του Μάντσεστερ, αλλά το 0-0 παρέμενε, δημιουργώντας την πεποίθηση πως θα σηματοδοτήσει και την πρώτη ισοπαλία στην έδρα της Νόριτς απέναντι στην Γιουνάιτεντ, σε ολόκληρη την ιστορία των δύο ομάδων.

Πιθανότατα μάλιστα, αυτό θα συνέβαινε αν στις τάξεις των φιλοξενούμενων δεν υπήρχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 75ο λεπτό, ο Πορτογάλος κέρδισε πέναλτι από τον Άαρονς, ο Κρουλ δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την εκτέλεσή του και το 1-0 για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν γεγονός.


Κάπως έτσι, ο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο γκολ του επί της εποχής του Ραλφ Ράνγκνικ, όντας ο 13ος διαφορετικός προπονητής που τον βλέπει να σκοράρει! Ο Νταβίδ Ντε Χέα αντέδρασε εξαιρετικά στις κεφαλιές του Κάμπακ στο 85’  και το 90’, το «μηδέν» διατηρήθηκε και πάλι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στην 5η θέση, όντες με αγώνα περισσότερο σε ισοβαθμία με την 4η Γουέστ Χαμ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0