Football Talk

Μαρτίνς: «Δεν ξέρω τι μας ενοχλεί περισσότερο – Ήταν μία κακή βραδιά» (video)

Μαρτίνς: «Δεν ξέρω τι μας ενοχλεί περισσότερο – Ήταν μία κακή βραδιά» (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα του Ολυμπιακό και έκανε λόγο για μία πολύ κακή βραδιά για εκείνον και τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Αντβέρπ και απογοήτευσε με την εμφάνισή του στην τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ήττα και τόνισε πως είναι απογοητευμένος, χωρίς να έχει προσδιορίσει με τι ακριβώς. Ακόμα, θεωρεί πως ήταν απλά μία κακή νύχτα και θα ξεκινήσει να ψάχνει τι φταίει.

Αναλυτικά είπε:

«Δεν ξέρω τι με ενοχλεί περισσότερο το ότι χάσαμε ή η εικόνα κάναμε κακή εμφάνιση το ότι δεν παίξαμε όπως ξέρουμε ή το ότι χάσαμε κάτι που δε θέλουμε γενικά. Σήμερα δεν είχαμε ένταση, είναι πραγματικά πολύ κακή εμφάνιση. Ευχαριστούμε τον κόσμο, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το πως παίξαμε.

Όλες οι ομάδες έχουν κακές μέρες, ελπίζουμε να είναι αυτό. Θα μιλήσουμε να βρούμε τι έγινε. Ο αντίπαλος είχε ένταση και ευκαιρίες, εμείς θα βρούμε λύση και ελπίζω απλά να είναι ένα κακό βράδυ. Δεν έχω κάποια πρόβλεψη, το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0