Football Talk

Super League 2: Έμεινε «όρθιος» στα Τρίκαλα και παραμένει... αήττητος ο Ολυμπιακός Β’ (video)

Super League 2: Έμεινε «όρθιος» στα Τρίκαλα και παραμένει... αήττητος ο Ολυμπιακός Β’ (video)

Τρίκαλα και Ολυμπιακός Β’ ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 σε εξ αναβολής ματς για την 2η αγωνιστική της Super League 2, με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες και τους Πειραιώτες να μένουν αήττητοι!

Νεαροί παίκτες μεν στελεχώνουν τον Ολυμπιακό Β’, αλλά επιδεικνύοντας τακτική προσήλωση υπό την καθοδήγηση του Αριέλ Ιμπαγάσα, έμειναν όρθιοι και στα Τρίκαλα (0-0). Εκεί όπου οι έμπειροι Θεσσαλοί ήθελαν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους και να πάρουν αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των Πειραιωτών.

Αμφίρροπο ματς και με εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΑΟΤ να πιέζει για το γκολ που θα του έδινε την νίκη στο καταληκτικό σκέλος του αγώνα. Στο 65' γκολ του Παρέδες ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στο 84’ ο Κουσκουνάς και στο 90΄ο Ρεκίν αστόχησαν από ευνοϊκές θέσεις και έτσι οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στην ισοπαλία που περισσότερο ικανοποιεί τον Ολυμπιακό.


Έτσι, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα παρέμεινε αήττητη, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε αγώνες, για να ανέβει στην τρίτη θέση, την ωρα που ο αντίπαλός της διατηρήθηκε στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα τέσσερις ισοπαλίες μετά από έξι ματς

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Παρέδες, Ριζογιάνης, Ρεκίν, Μπαξεβάνος, Κουσκουνάς, Πέλκας (62’ Αουντίνο), Ευθυμίου (85’ Νίζιτς), Χειρίτραντας (62’ Ελευθεριάδης).

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73’ Τσέλιος), Νίκολιτς, Μαρίνος (66’ Κίτσος), Βοΐλης, Ντόη, Κωστή (80’ Σαπουντζής).
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0