Football Talk

ΑΕΚ: Το κεντρικό χαφ που θέλει για τον Γενάρη

ΑΕΚ: Το κεντρικό χαφ που θέλει για τον Γενάρη
Εδώ και μήνες στην ΑΕΚ τσεκάρουν μέσους για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο – Ποια είναι τα δεδομένα

Ο Γενάρης πλησιάζει και με την είσοδό του θα ανοίξει και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Η ΑΕΚ έχει σκοπό να κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφή. Και λέμε «τουλάχιστον» γιατί δεδομένα υπάρχει η επιθυμία να αποκτηθεί ένας κεντρικός χαφ και από εκεί και πέρα μπορούν να γίνουν κι άλλες κινήσεις, εφόσον αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ.

Προτεραιότητα λοιπόν, αποτελεί για την Ενωση η απόκτηση ενός μέσου. Η ΑΕΚ δεν κοιτάει στην αγορά για παίκτη που να συμπληρώσει το ρόστερ. Κοιτάει και θέλει να πάρει έναν κεντρικό χαφ που να είναι σε θέση να παίξει βασικός αμέσως και φυσικά, μετά την απαραίτητη περίοδο προσαρμογής να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Εδώ και μήνες τσεκάρονται και προτείνονται ποδοσφαιριστές. Σε αυτή τη φάση πάντως δεν φαίνεται η ΑΕΚ να έχει καταλήξει κάπου οριστικά. Πόσο μάλλον να είναι κάτι πάρα πολύ προχωρημένο. Πάντως στόχος και επιθυμία και της διοίκησης και του Αργύρη Γιαννίκη είναι αυτή η μεταγραφή να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε από τα πρώτα ματς του Ιανουαρίου να είναι στη διάθεση του προπονητή. Για να συμβεί αυτό βέβαια πρέπει να έχουμε έναν συνδυασμό πραγμάτων και μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο. Υπάρχει πάντως διάθεση και καλή μεταγραφή να γίνει και σχετικά γρήγορα.

Η ουσία κι αυτή κρατάμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πως η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον Γενάρη έναν κεντρικό χαφ που να κάνει τη διαφορά, παίζοντας γρήγορα βασικός και για έναν τέτοιο τσεκάρει την αγορά τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Λατινική Αμερική. Γράφτηκε το όνομα του 25χρονου Βραζιλιάνου Μπαρμπόσα που ανήκει στη γαλλική Νιμ και είναι δανεικός στην Παλμέιρας έως το τέλος Δεκεμβρίου, όντως έχει προταθεί, όμως δεν είναι, αυτή τη στιγμή, στις πρώτες επιλογές. Άλλους παίκτες τσεκάρει πιο έντονα η ΑΕΚ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0