Football Talk

Προπονητής Σενεγάλης: «Χωρίς τους Αφρικανούς παίκτες ο Κλοπ δεν θα είχε τίποτα»

Προπονητής Σενεγάλης: «Χωρίς τους Αφρικανούς παίκτες ο Κλοπ δεν θα είχε τίποτα»
«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στον προπονητή της Εθνικής Σενεγάλης και του προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά από δηλώσεις του τελευταίου.
Ο προπονητής της Σενεγάλης Αλιού Σισέ είναι έξαλλος με τον Γιούργκεν Κλοπ μετά τα αμφιλεγόμενα σχόλιά του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η Λίβερπουλ θα είναι χωρίς τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Σάντιο Μανέ και Νάμπι Κεϊτά τη νέα χρονιά που θα γίνει τελικά η AFCON, μετά από δύο αναβολές. Ο Κλοπ ρωτήθηκε για τη διακοπή και αναφέρθηκε στο τουρνουά ως «λίγο» που έχει προκαλέσει διαμάχη.

Αυτά τα λόγια έγιναν γνωστά στον Σισέ, ο οποίος απάντησε στον Κλοπ σε πρόσφατη συνέντευξη: «Ποιος πιστεύει ότι είναι ο Κλοπ;» ξεκίνησε σύμφωνα με την Daily Express.

«Εγώ διοικώ τη Σενεγάλη και οι παίκτες μου παίζουν για τον Κλοπ στη Λίβερπουλ. Σέβομαι τη Λίβερπουλ αλλά όχι τον Κλοπ που υπονομεύει τα αφρικανικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Είναι εδώ που είναι σήμερα λόγω Αφρικανών ποδοσφαιριστών».

Στη συνέχεια, ο Σισέ είπε ότι ο Κλοπ οφείλει την επιτυχία του στους Αφρικανούς παίκτες, έχοντας χάσει «κάθε τελικό» μέχρι που ήρθαν ο Σαλάχ, ο Μανέ και ο αμυντικός Ζοέλ Ματίπ.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0