Football Talk

«Τουρκικές σειρήνες για Μπάρκα ενόψει Γενάρη»

«Τουρκικές σειρήνες για Μπάρκα ενόψει Γενάρη»

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδο πλησιάζει και ήδη οι πρώτες φήμες για το μέλλον του Βασίλη Μπάρκα έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Σίγουρα, όταν ο Βασίλης Μπάρκας υπέγραφε στην Σέλτικ έναντι πέντε εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ, κανείς δεν περίμενε πως όχι απλά δεν θα είχε ρόλο στον σκωτσέζικο σύλλογο αλλά θα ήταν 1,5 χρόνο μετά στην έξοδο.

Ο 27χρονος πορτιέρο έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Τζο Χαρτ και ο ίδιος, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Γλασκόβη για να βρει χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, και η Σέλτικ δείχνει παρόμοια κίνητρα και δεν είναι απίθανο να τον δούμε να αλλάζει στρατόπεδο τον ερχόμενο Γενάρη.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Άλισον Κονρόι, ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει δεχθεί κρούση από ομάδες της Τουρκίας, χωρίς να βγαίνουν στην δημοσιότητα τα ονόματά τους. Δεν αποκλείεται ανάμεσα σε αυτές να είναι και η Τραμπζονσπόρ που θέλει να μεγαλώσει την ελληνική της οικογένεια αλλά ο ρεπόρτερ της ομάδας είχε αναφέρει αποκλειστικά στο BN Sports πως η ομάδα ψάχνει δύο εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0