Football Talk

Ράνγκνικ: «Παίξαμε σε υψηλό ρυθμό και είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα»

Ράνγκνικ: «Παίξαμε σε υψηλό ρυθμό και είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα»
Με νίκη έκανε  το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ραλφ Ράνγκνικ στο 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ», ο οποίος και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.
Σχετικά Άρθρα
Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας ειδικά στο πρώτο ημίωρο, ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την προσπάθεια του στο πρέσινγκ: «Ήταν πολύ καλό το πρώτο ημίωρο. Νομίζω πως παίξαμε σε πολύ υψηλό ρυθμό και ένταση, πάντα με το πόδι στο γκάζι. Το μόνο που έλειπε σε αυτό το διάστημα ήταν που δεν βάλαμε ένα, δύο, τρία γκολ», τόνισε ο Γερμανός κόουτς και συμπλήρωσε:

«Η δουλειά του Ρονάλντο χωρίς τη μπάλα στα πόδια ήταν για να του βγάλουμε το καπέλο. Ομολογώ πως έμεινα έκπληκτος επειδή όχι μόνο παίξαμε την Πέμπτη, βραδινό ματς, αλλά είχαμε και δύο ημέρες λιγότερες συγκριτικά με την Κρίσταλ Πάλας για να ξαναβρούμε δυνάμεις.

Δεν περίμενα από αυτούς να παίξουν σε ένα τέτοιο επίπεδο μετά από τόσο λίγο χρονικό διάστημα μαζί. Είχε να κάνει με την απόκτηση του ελέγχου και εμείς είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0