Football Talk

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να χαρεί… Πενθούσε!

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να χαρεί… Πενθούσε!
Η τραγική είδηση του θανάτου του Στέφαν Γέλοβατς ήρθε λίγο πριν το ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα στην ανάπαυλα, το σοκ στην εξέδρα και το περίεργο κλίμα στο φινάλε.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, όλα τα άλλα είναι ένα… τίποτα. Η ΑΕΚ αγωνιστικά βίωσε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο κερδίζοντας στα περισσότερα αθλήματα που αγωνίστηκε. Κέρδισε και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που τόσο μεγάλη ανάγκη είχε για πολλούς λόγους – βαθμολογικούς και μη. Όμως λίγο πριν το ημίχρονο του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ, όλα άλλαξαν: Η είδηση του θανάτου του Στέφαν Γέλοβατς σόκαρε τους πάντες. Όλοι στην οικογένεια της ΑΕΚ γνώριζαν εδώ και ημέρες πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα με την υγεία του Στέφαν. Ό,τι όμως κι αν περιμένεις, όταν έρχεται η στιγμή να βιώσεις την είδηση ενός θανάτου, που είναι και αθλητής της ομάδας σου, το σοκ είναι τεράστιο…

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο στο ΟΑΚΑ η είδηση με τον Γέλοβατς άρχισε να γίνεται γνωστή μέσω της ανακοίνωσης της ΚΑΕ ΑΕΚ και των sites. Στο ημίχρονο του ντέρμπι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε στους 25.000 φίλους της από τα μεγάφωνα το τραγικό γεγονός, αποχαιρετώντας τον Στέφαν και με μήνυμα στα μάτριξ. Ενώ μέχρι τότε υπήρχε ένα θετικό κλίμα στο γήπεδο με την ΑΕΚ να κερδίζει, όλοι «σκοτείνιασαν». Φυσικό κι επόμενο… Ένιωθες στην εξέδρα και στην επανάληψη ότι υπήρχαν… δεύτερες σκέψεις. Ότι το μυαλό όλων δεν ήταν αποκλειστικά στο παιχνίδι. Η μπασκετική ΑΕΚ, όλη η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνούσε ένα δικό της παιδί και όλα τα άλλα περνούσαν σε δεύτερη μοίρα.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες προσπάθησαν να χαρούν με τον κόσμο τη νίκη τους. Το έκαναν, για λίγα μόνο λεπτά. Δεν ήταν όμως οι πανηγυρισμοί από… καρδιάς. Υπήρχε μία «παγωμάρα» στις εξέδρες. Φαινόταν από τις αντιδράσεις του κόσμου. Το ένιωθες το κλίμα.

Στις δηλώσεις του ο Αντρέ Σιμόες αφιέρωσε τη νίκη στον Γέλοβατς και την οικογένειά του. Μία κίνηση πολύ μικρή φυσικά, όμως αποτυπώνει πόσο ένιωσαν όλοι στην ΑΕΚ αυτό το γεγονός. Γενικά ο οργανισμός ΑΕΚ δεν μπορούσε να πανηγυρίσει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού… Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθούσε τον χαμό ενός δικού της παιδιού μόλις στα 32 του χρόνια…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0