Football Talk

Μπαρτσελόνα - Μπέτις 0-1: Ο Τσάβι δεν κάνει θαύματα - Άλωσαν το Καμπ Νόου οι «βερδιμπλάνκος» μετά από τρία χρόνια! (video)

Μπαρτσελόνα - Μπέτις 0-1: Ο Τσάβι δεν κάνει θαύματα - Άλωσαν το Καμπ Νόου οι «βερδιμπλάνκος» μετά από τρία χρόνια! (video)
Η Μπέτις ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της, επικράτωντας με 1-0 (04/12) χάρις το γκολ του Χουάνμι στο 79ο λεπτό! Οι «βερδιμπλάνκος» έφυγαν για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια με τους τρεις βαθμούς από το Καμπ Νόου και «πάτησαν» τριάδα στη βαθμολογία της La Liga!
Χουάνμι λαμπρός την οδηγεί! Ο 28 χρονος επιθετικός σκόραρε ξανά, βρήκε για ένατη φορά δίχτυα στη φετινή La Liga και υπέγραψε τη σπουδαία νίκη της Μπέτις με 1-0 (04/12) επί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου!

Μάλιστα, με το «χρυσό» του γκολ έδωσε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών χρόνων, αφού η τελευταία φορά που η ομάδα του έφυγε νικήτρια από την έδρα των «μπλαουγκράνα» ήταν το 2018 και υπέγραψε την... είσοδο των «βερδιμπλάνκος» στην τρίτη θέση του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος!
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Μπαρτσελόνα, αφού μόλις στο 10ο λεπτό λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με τον Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επωφελήθηκε από τις κόντρες έξω από την περιοχή της Μπέτις, σούταρε, αλλά αδύναμα, με τον Ρούι Σίλβα να μπλοκάρει εύκολα.
 
Χρειάστηκε να περάσει... αθόρυβα όλο το πρώτο ημίχρονο μέχρι να υπάρξει μία νέα καλή ευκαιρία. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, η Μπέτις απείλησε με τον Αϊτόρ Ρουιμπάλ, αλλά το σουτ του κατέληξε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Τερ Στέγκεν και οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ.
 
Η νωχελικότητα των δύο ομάδων δεν άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο. Χρειάστηκαν περίπου 16 λεπτά για να σημειωθεί μία αξιόλογη ευκαιρία, όταν ο Ντεμπελέ σούταρε από τα όρια της περιοχής, αλλά δεν βρήκε εστία, κάτι που συνέβη και στο 77' με την κατάληξη να παραμένει η ίδια.

Ωστόσο, σε ανύποπτο χρόνο η Μπέτις κατάφερε να βρει δίχτυα! Ο Χουάνμι δέχθηκε μία εξαιρετική πάσα από τον Τέγιο και με ψύχραιμο τελείωμα άνοιξε το σκορ, παγώνοντας το Καμπ Νόου!

Δύο λεπτά αργότερα, οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν μία... ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Εζαλζουλί πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρούι Σίλβα, διατηρώντας το 1-0 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης!

Η Μπέτις έφυγε με το τρίποντο από το Καμπ Νόου μετά από τρία χρόνια (11/11/2018, 4-3) και έδωσε συνέχεια στη ξέφρενη πορεία της στη φετινή La Liga, όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο, Λενγκλέ (82' Λ. Ντε Γιονγκ), Άλμπα, Γκάβι (36' Πούιγ), Μπουσκέτς, Νίκο, (59' Φ. Ντε Γιονγκ), Εζαλζουλί (82' Πικέ), Ντεπάι, Κουτίνιο (59' Ντεμπελέ)

Μπέτις: Σίλβα, Μπεγερίν, Μπάρτρα, Ρουίζ, Μορένο, Ροντρίγκες, Γκουαρδάδο, Κανάλες, Ρουιμπάλ (63' Τέγιο), Χουάνμι (81' Ιγκλέσιας), Γουίλιαμ Χοσέ (71' Γουίλιαμ Καρβάλιο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0