Football Talk

ΠΑΟΚ Β': Με Κούτσια και Τσιγγάρα η αποστολή για Αναγέννηση Καρδίτσας

ΠΑΟΚ Β': Με Κούτσια και Τσιγγάρα η αποστολή για Αναγέννηση Καρδίτσας
Με τον Γιώργο Κούτσιας και τον Χάρη Τσιγγάρα για ακόμη μια φορά στην αποστολή του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ Β' απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ Β, που υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας το μεσημέρι της Κυριακής (14.45) στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 6η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Το ματς θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το ERTFLIX.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη επί του Απόλλωνα Ποντου, μετράει πλέον πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα και παρότι φυσικά, η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός ειδικά σε ό,τι αφορά τις δεύτερες ομάδες, ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να παραμείνει σε τροχιά βελτίωσης και δυναμικότητας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας, από την άλλη, έρχεται στη Θεσσαλονίκη με τον «αέρα» του σημαντικού βήματος πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όντας έτσι κι αλλιώς ένας δυνατός αντίπαλος.

Ο ΠΑΟΚ Β προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, με ασκήσεις προσαρμογής, παιχνίδι σε μικρό χώρο, με έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι:

Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Κούτσιας, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0