Football Talk

Ράνγκνικ: «Δεν πήγα στην Τσέλσι γιατί με ήθελε μόνο για 4 μήνες, δεν λες "όχι" στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (video)

Ράνγκνικ: «Δεν πήγα στην Τσέλσι γιατί με ήθελε μόνο για 4 μήνες, δεν λες

Ο νέος υπηρεσιακός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε το λόγο για τον οποίο δεν ανέλαβε την Τσέλσι τον περασμένο Φλεβάρη ενώ τόνισε πως δεν μπορούσε να πει όχι σε μία πρόταση των «κόκκινων διαβόλων»

Σχετικά Άρθρα

Ο Μάικλ Κάρικ αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 15 χρόνια και πλέον τα σκήπτρα της ομάδας μέχρι και το τέλος της σεζόν θα αναλάβει ο Ραλφ Ράνγκνικ.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ο νέος υπηρεσιακός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Τσέλσι τον προηγούμενο Φεβρουάριο αλλά και την πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί από την νέα του ομάδα.

«Πέρυσι τον Φεβρουάριου με προσέγγισε η Τσέλσι και μου πρότεινε να αναλάβω υπηρεσιακός προπονητής για τέσσερις μήνες, χωρίς προοπτικές για να δουλέψω μακροχρόνια. Τώρα εδώ μιλάμε για 6,5 μήνες.

Έχει παιχθεί μόλις το 1/3 των παιχνιδιών του πρωταθλήματος και όπως όλοι γνωρίζετε έχουμε συμφωνήσει να παραμείνω ως σύμβουλος για τα επόμενα δύο χρόνια. Εάν ένα κλαμπ όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε προσεγγίσει δεν μπορείς να πεις "όχι". Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Είμαι περισσότερο από ενθουσιασμένος που θα δουλέψω εδώ και είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με αυτήν την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραλφ Ράνγκνικ.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0