Football Talk

Νιούκαστλ – Νόριτς 1-1: Ασίστ ο Γιαννούλης και… βαθμός για τα «καναρίνια»! (video)

Νιούκαστλ – Νόριτς 1-1: Ασίστ ο Γιαννούλης και… βαθμός για τα «καναρίνια»! (video)
Ο Δημήτρης Γιαννούλης σέρβιρε στον Πούκι και ο Φινλανδός ξέρανε τη Νιούκαστλ και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην Νόριτς.

Η Νόριτς βρέθηκε με μεγάλο πλεονέκτημα καθώς η Νιούκαστλ έμεινε με δέκα παίκτες μόλις στο 9’, όμως χρειάστηκε το φινάλε και τον Ελληνα μπακ για να αποφύγει την ήττα. Στον αγώνα του Saint James’ Park ξεκίνησε ο Χρήστος Τζόλης αλλά παρότι πήρε μπάλες και απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις στο τελευταίο τέταρτο, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η ομάδα του οπισθοχώρησε και η Νιούκαστλ παρά το αριθμητικό μειονέκτημα άνοιξε το σκορ στο 61’ με πέναλτι του Γουίλσον έπειτα από χέρι του Γκίλμουρ ύστερα από κεφαλιά του Φεντερίκο Φερνάντες.

Ο Γιαννούλης πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 73’ στη θέση του Μπράντον Γουίλιαμς και χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά για να προσφέρει στην Νόριτς. Ο Έλληνας μπακ έκανε γλυκιά σέντρα προς τον Πούκι και εκείνος με τρομακτικό βολέ με το αριστερό έκανε τα δίχτυα του Ντουμπράβκα να κουνιούνται για πολλή ώρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Χωρίς νίκη σε 14 ματς είναι η Νιούκαστλ, στο -3 από την παραμονή ανέβηκε με τον βαθμό η Νόριτς.

Νιούκαστλ (Χάου): Ντουμπράμφκα, Μανκίγιο, Σερ, Κλαρκ, Λιούις, Φρέιζερ (11’ Φερνάντες), Σέλβεϊ, Γουίλοκ (73’ Χέιντεν), Σεν-Μαξιμίν (77’ Αλμιρόν), Ουίλσον, Ζοέλινγκτον.

Νόριτς (Σμιθ): Κρουλ, Γουίλιαμς (73’ Γιαννούλης), Γκίμπσον, Χάνλεϊ, Άαρονς, Ρουπ, Σάρτζεντ (68’ Ιντά), Γκίλμουρ, ΜακΛίν, Τζόλης (46’ Μελού), Πούκι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0