Football Talk

Τρολάρισμα Κλοπ σε δημοσιογράφους: «Εσείς φταίτε για την 7η θέση του Σαλάχ στην Χρυσή Μπάλα»! (video)

Τρολάρισμα Κλοπ σε δημοσιογράφους: «Εσείς φταίτε για την 7η θέση του Σαλάχ στην Χρυσή Μπάλα»! (video)
Ο Γιούργκεν Κλοπ αστειεύτηκε για ακόμα μια φορά με τους δημοσιογράφους, λέγοντάς τους ότι οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για την μόλις 7η θέση του Μοχάμεντ Σαλάχ στην ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα!
Σχετικά Άρθρα

Ο Κλοπ παρευρέθηκε στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Λίβερπουλ στο «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στην Έβερτον, όπου και ρωτήθηκε για την κατάταξη του Μοχάμεντ Σαλάχ στην χθεσινοβραδινή τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας.

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι η 7η θέση του Μο μου προξένησε αρνητική έκπληξη. Αλλά από την άλλη, δημοσιογράφοι δεν ψηφίζουν; Οπότε μην ρωτάτε εμένα, εσείς φταίτε! Αν πιστεύατε ότι έπρεπε να είναι ψηλότερα, το μόνο που είχατε να κάνετε ήταν να πείσετε τους συναδέλφους σας!», δήλωσε χαμογελαστός ο Γερμανός μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.

Στη συνέχεια, ο Κλοπ σχολίασε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην κορυφή, όπου ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και έβαλε στο παλμαρέ του την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.

«Φυσικά, η Χρυσή Μπάλα μπορεί να απονέμεται κάθε χρόνο στον Μέσι, για το πόσο εξωπραγματικός ποδοσφαιριστής είναι και για όλα όσα έχει πετύχει. Βέβαια, αφού δεν την κέρδισε και φέτος ο Λεβαντόφσκι, είναι αρκετά δύσκολο για εκείνον να τα καταφέρει κάποια άλλη χρονιά».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Γερμανού κόουτς:




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0