Football Talk

Παλμέιρας - Φλαμένγκο 2-1: Σήκωσε το δεύτερο σερί Λιμπερταδόρες η απίθανη ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα! (video)

Παλμέιρας - Φλαμένγκο 2-1: Σήκωσε το δεύτερο σερί Λιμπερταδόρες η απίθανη ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα! (video)

Η φοβερή ομαδάρα του Αμπέλ Φερέιρα, η Παλμέιρας, λύγισε την Φλαμένγκο στην παράταση (2-1) και σήκωσε το δεύτερο σερί Κόπα Λιμπερταδόρες, τρελαίνοντας κόσμο.

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα στέφθηκε πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής για τρίτη φορά στην ιστορία της, κρατώντας στις προθήκες της το τρόπαιο που κέρδισε και πέρυσι. Το 2-1 επί της Φλαμένγκο στο "Σεντενάριο" του Μοντεβίδεο ήρθε έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση.

 

Ο Ντέιβερσον σημείωσε το "χρυσό" γκολ για τη "βερντάο" στην παράταση, με τους Ραφαέλ Βέιγκα και Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια για τον βραζιλιάνικο "εμφύλιο".

Η Παλμέιρας έγινε tricampeão ύστερα από την κατάκτηση του 1999 και του 2020, καθώς και η πρώτη ομάδα που διατήρησε τα σκήπτρα στο θεσμό έπειτα από την Μπόκα το 2001. Έπιασε τις Σάο Πάουλο, Σάντος και Γκρέμιο στην κορυφή των τροπαιούχων από τη Βραζιλία και ανάγκασε τη Φλαμένγκο να υποστεί την πρώτη ήττα σε τελικό του τουρνουά. Ταυτόχρονα, κέρδισε θέση για το επόμενο Copa Libertadores, το Recopa Sudamericana κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε που κατέκτησε το Copa Sudamericana και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ: Γουεβέρτον, Μάικε (106' Μενίνο), Γκόμες, Λουάν, Πικέρες (113' Μέλο), Ντανίλο (70' Ντε Πάουλα), Σκάρπα, Βέιγκα (91' Ντέιβερσον), Ζε Ραφαέλ (82' Μπαρμπόζα), Ντουντού (77' Γουέσλεϊ), Ρόνι

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Άλβες, Ίσλα (79' Ματεουζίνιο), Κάιο, Λουίζ, Λουίς (32' Ρενέ), Αράο, Περέιρα (111' Πέντρο), Έβερτον (63' Μισαέλ), Ντε Αρασκαέτα (111' Βιτίνιο), Μπρούνο Ενρίκε (91' Κένεντι), Μπαρμπόζα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0