Football Talk

Αργύρης Γιαννίκης: «Μπράβο στους παίκτες μου για τη διαχείριση ενός ακόμα γρήγορου γκολ!»

Αργύρης Γιαννίκης: «Μπράβο στους παίκτες μου για τη διαχείριση ενός ακόμα γρήγορου γκολ!»
Ο Αργύρης Γιαννίκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του για να βγάλουν αντίδραση στη σημαντική επικράτηση της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (27/11, 2-1), παρότι δέχθηκαν και πάλι γρήγορο γκολ.
Σχετικά Άρθρα

Στην πολύ καλή αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ μετά το γρήγορο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο τεχνικός της «Ένωσης», Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την επικράτηση της ομάδας του με 2-1 επί των Ηπειρωτών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

-Για το χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΣ και την φετινή του εικόνα:

«Τους ευχαριστώ πολύ, εργάστηκα με επιτυχία για δύο χρόνια εδώ. Έχω πάντα φίλους στα Γιάννενα. Είναι αρκετός ο κόσμος, είχαμε δύο καλά χρόνια. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΣ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς σήμερα».

-Για τη ψυχρολουσία στο 1ο λεπτό με τον Ολυμπιακό, που επαναλήφθηκε σήμερα:

«Σίγουρα μιλήσαμε. Το αναλύσαμε. Σήμερα πάλι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο το ματς. Για την ομάδα πνευματικά ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί. Το ισορροπήσαμε όμωςΑν και είχαμε σκαμπανεβάσματα το ματς».

-Για την αλλαγή του Σιμάνσκι, την ανισορροπία που έφερε στα χαφ της ΑΕΚ, μέχρι την είσοδο του Σάκχοφ:

«Ο Σιμάνσκι είχε κίτρινη κάρτα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έπρεπε να γίνουμε πιο επιθετικοί με το 4-4-2, έγινε αυτή η αλλαγή. Η ΑΕΚ έχει έναν εξαιρετικό πάγκο, καλούς παίκτες που δικαιούνται να παίζουν».

-Για τα αμυντικά προβλήματα και τις πολλές φορές που βγήκαν στην πλάτη της άμυνας οι επιθετικοί του ΠΑΣ:

«Είναι θέματα που δουλεύουμε καθημερινά, πρέπει να δουλέψουμε τακτικά και πνευματικά. Θέλω να πω ενα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που πίστεψαν στη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που κέρδισε 5-0 τον Άρη. Δεν το χειρίζεσαι εύκολα και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

-Για τις λίγες εμφανίσεις του  Σάκχοφ:

«Ο Σάκχοφ δουλεύει στην προπόνηση, αλλά όπως είπαμε η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες με ποιότητα και κάθε παίκτης αξίζει. Στη ζυγαριά μπαίνει πάντα η απόδοση στην προπόνηση, στο ματς και ανάλογα με το πλάνο μας επιλέγονται οι παίκτες».

-Για το πέμπτο σερί ματς χωρίς το μηδέν στην άμυνα:

«Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Ο στόχος ήταν η νίκη και την πετύχαμε. Είναι θέματα που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

-Για τη διαιτησία, το πέναλτι και τα αμυντικά κενά όταν η άμυνα παίζει ψηλά:

«Διαιτητικές αποφάσεις δεν σχολιάζω, δεν την έχω δει την φάση με το πέναλτι. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου, η λύση στα τακτικά προβλήματα και πού πρέπει να βελτιωθούμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0