Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2: «Όργια» Σονί - διασύρθηκαν οι Περιστεριώτες!

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2: «Όργια» Σονί - διασύρθηκαν οι Περιστεριώτες!
Ο Αστέρας Τρίπολης... διέσυρε τον Ατρόμητο με βαρύ σκορ (6-2) και μοναδικό Σονί που «έβγαλε» μάτια σκοράροντας εις διπλούν και μοίρασε δύο ασίστ!

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον Ατρόμητο και έριξαν την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League. Οι Τριπολιτσιώτες προερχόντουσαν από 3 σερί αναμετρήσεις χωρίς νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι προερχόντουσαν από την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ (2-0), στο Περιστέρι!

Ο Αστέρας έλεγξε από την αρχή του αγώνα την κατάσταση με τον Σονί να ξεχωρίζει. Σκόραρε δύο γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μοίρασε δύο ασίστ στον Ρετζίς και οι γηπεδούχοι… διέσυραν τους Περιστεριώτες

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες με τον Άλβαρες να κάνει την πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Ατρομήτου.

Ο Σονί με ατομική ενέργεια… χόρεψε τον Στρούγγη και με ένα «ξερό» σουτ με το αριστερό και κέρδισε το Γιαννιώτη, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 7ο λεπτό.

Στο 16ο λεπτό ο Αστέρας με μια εξαιρετική συνεργασία ο πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με τον Μπενίτο να τελειώνει, με εύκολο πλασάρισμα από κοντά, αλλά η προσπάθεια θεωρήθηκε ως μη γενόμενη καθώς η επίθεση των γηπεδούχων υπέπεσε σε παράβαση οφσάιντ!

Στο 20ο λεπτό ο Καρμόνα δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για γκολ μετά από πάσα του Ριέρα, ο οποίος έκανε κίνηση μέσα στην περιοχή. Βρέθηκε αμαρκάριστος, ο Καρμόνα τον είδε μοίρασε την μπάλα και ο Ισπανός επιθετικός πλάσαρε αφήνοντας τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων… στήλη άλατος σημειώνοντας το 2-0!

Στο 28’ ο Κουλούρης έπιασε μια πολύ όμορφη μπαλιά του Κυριακίδη και με περίτεχνο τρόπο έπιασε ένα ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Στο ημίωρο του αγώνα ο Αστέρας είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς, με τον Ατρόμητο να έχει δημιουργήσει ελάχιστες φάσεις!

Στο 37ο λεπτό ο Σονί βρέθηκε από την αριστερή πλευρά, εντός της περιοχής, σε ευνοϊκή θέση και πλάσαρε, με το Γιαννιώτη να μπλοκάρει σταθερά στο έδαφος.

Ο Σονί ξανά στο 41’ άφησε τους πάντες άλαλους. Με ένα απίστευτο σουτ από πολύ μακρινή απόσταση επιχείρησε ένα σουτ, με το Γιαννιώτη να μην μπορεί να αντιδράσει και έτσι ο Καμερουνέζος έκανε το 3-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μουνίθ πέτυχε ένα ακόμα απίθανο γκολ από μακρινή απόσταση, με τον Τσιφτσή να μην έχει απάντηση για τον επιθετικό του Ατρομήτου!

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αμφότερες οι ομάδες μετά το ημίχρονο διατήρησαν χαμηλό ρυθμό, χωρίς φάσεις και ένταση, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή της μπάλας!

Στο 65’ ο Σονί έβγαλε μια εξαιρετική πάσα στον Ρεγκίς ο οποίος τελείωσε εύκολα την φάση πλασάροντας τον Γιαννιώτη και έκανε το 4-1.

Μετά από δύο μόλις λεπτά ο Σονί και πάλι έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Ρετζίς, αυτός με ένα δεξί σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Παπαδόπουλου και ξεγέλασε τον Γιαννιώτη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 5-1.

Ο Μουνίθ, στο 70’, επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά δεν απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αφού μπλόκαρε εύκολα.

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκαλβάο δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες.

Ο Κουλούρης στο 84’ σκόραρε και μείωσε σε 5-2 για τους φιλοξενούμενους μετά από όμορφη πάσα του Μουνίθ.

Ο Ρετζίς στο 90+1΄ έκανε ένα σουτ εντός της περιοχής το οποίο πέρασε… αργά και βασανιστικά εκτός εστίας.

Ένα λεπτό αργότερα όμως διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 6-2, με το Ριέρα να σκοράρει με κεφαλιά και να σημειώνει χατ-τρικ!

MVP

Αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, οι οποίοι επικράτησαν στην αναμέτρηση ήταν ο Σονί, καθώς πέτυχε δύο εξαιρετικά γκολ με μεγάλη δυσκολία και μοίρασε δύο ασίστ.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα (20’ Ριέρα), Πίτσου Καστάνιο (46’ Χριστόπουλος), Αλβαρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (61’ Μουνάφο), Τιλίκα, Σίτο, Σονί (79’ Αλί Μπαμπά), Μπενίτο (61’ Ρέγκις).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκουτσίδης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο (46’ Ντένιτς), Χαρίσης, Σάλομον (69’ Νάτσος), Βασιλαντωνόπουλος (69΄Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (85’ Αθανασίου), Κουλούρης.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0