Football Talk

Ατρόμητος: Ψάχνει στην «αφιλόξενη» για αυτόν Τρίπολη, δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά από 22 μήνες! (video)

Ατρόμητος: Ψάχνει στην «αφιλόξενη» για αυτόν Τρίπολη, δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά από 22 μήνες! (video)
Μπορεί ο Ατρόμητος να κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο και το «παρθενικό» του στην τρέχουσα σεζόν, απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, όμως στόχος του πλέον είναι να «διπλασιάσει» τις νίκες του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Να κάνει το 2/2, παρόλο που δεν μοιάζει απλό και να επιστρέψει σε ένα επίτευγμα που έλαβε χώρα προ 22 μηνών για τελευταία φορά!

Ήταν 1η Μαρτίου του 2020, όταν ο Ατρόμητος επικρατούσε σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, σε επίπεδο πρωταθλήματος, απέναντι στην Ξάνθη με 1-0 στο Περιστέρι και στο Κλεάνθης Βικελίδης με ανατροπή για το 1-2.

Έκτοτε και… μέχρι σήμερα, έχουν περάσει 22 μήνες! Για την ακρίβεια, σε 60  ημέρες από σήμερα, ο Ατρόμητος θα «κλείσει» δύο χρόνια, στα οποία δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Μοιάζει εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς την ανοδική πορεία των Περιστεριωτών από το 2010 και έπειτα, με την συμμετοχή τους σε δύο τελικούς, σε αναρίθμητες διαδικασίες playoff, αλλά και την κατάκτηση μίας 3ης θέσης, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου.

Ωστόσο, το εν λόγω στατιστικό, στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνονται σαφώς τα playoff, είναι ρεαλιστικό. Και αυτό αποτελεί τον βασικό στόχο του Ατρομήτου ενόψει της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στην έδρα της ομάδας του Μίκαελ Ράσταβατς.

Να κάνει δύο τις νίκες του, μετά την πρώτη του επικράτηση στην σεζόν, απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-0 στο Περιστέρι και να «σπάσει» την αρνητική παράδοση της Τρίπολης, από την οποία δεν έχει επιστρέψει στην έδρα του με… νίκη, εδώ και μία τριετία, με επτά ματς να έχουν μεσολαβήσει.

Θα μπορέσει λοιπόν ο Ατρόμητος να φέρει εις πέρας δύο αλληλένδετους στόχους; Να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης μακριά από το Περιστέρι, να πανηγυρίσει στο εν λόγω γήπεδο για πρώτη φορά μετά το 2018 και να κάνει το 2/2 μετά από 22 μήνες;

Δεν μοιάζει εύκολο. Ο Αστέρας Τρίπολης ωστόσο αποτελεί τον 3ο αγαπημένο αντίπαλο του αρχηγού των Περιστεριωτών, Ευθύμη Κουλούρη. Του ανθρώπου που βρήκε μετά από δύο χρόνια τον δρόμο προς τα δίχτυα και θέλει να συνδυάσει την ανοδική του πορεία, με την αντίστοιχη αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0