Football Talk

Super League 1: Επιστροφή του Γιαννίκη στα Γιάννενα – Να φτιάξει σερί ο Ατρόμητος στην Τρίπολη!

Super League 1: Επιστροφή του Γιαννίκη στα Γιάννενα – Να φτιάξει σερί ο Ατρόμητος στην Τρίπολη!

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην πολύ δύσκολη έδρα του ΠΑΣ, την ίδια στιγμή που Λαμία και Απόλλων Σμύρνης θα κοντράρονται στη Ριζούπολη. Νωρίτερα, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να χτίσει το πρώτο του σερί νικών απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, το παιχνίδι της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτό που ξεχωρίζει, όπως και η αποστολή του Ατρομήτου στην Τρίπολη, μετά την τεράστια νίκη επί του ΠΑΟΚ. Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στη Λαμία.

Στις 17:15, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους τρεις βαθμούς και να προμηνύεται ένα εξαιρετικό ματς.

Από τη μία, οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Ιωνικό, ωστόσο μετρούν ένα σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη. Από την άλλη, ο Ατρόμητος επέστρεψε σε αυτές κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να ξεσπάσουν στον Δικέφαλο και τον αφήσουν επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Στη συνέχεια, ο Αργύρης Γιαννίκης επιστρέφει στην ομάδα που… έφτιαξε το όνομά του. Συγκεκριμένα, στις 19:30, η ΑΕΚ φιλοξενείται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, με την ψυχολογία να είναι υπέρ των Ηπειρωτών.

Ο λόγος είναι φυσικά, η απίστευτη 5άρα στην έδρα του Άρη την περασμένη αγωνιστική, από την οποία το σύνολο του Μεταξά έχει πάρει ψυχολογία. Η ΑΕΚ, αντιθέτως, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και το χάσμα του από την πρώτη θέση, αυξήθηκε στους έξι βαθμούς.

Τέλος, το τελευταία ματς, είναι αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία. Δύο ομάδες που προέρχονται από ήττα και η έκβαση του μεταξύ τους αγώνα, μπορεί να είναι καθοριστική στο τέλος της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι έφυγαν με άδεια χέρια από το Αγρίνιο και συνέχισαν το κακό σερί τους δίχως νίκη στα τελευταία ματς. Από την άλλη, οι Λαμιώτες μπορεί να ηττήθηκαν με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο είχαν φτιάξει ένα καλό σερί με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0