Football Talk

Πέδρο Μαρτίνς: «Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα»

Πέδρο Μαρτίνς: «Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα»

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη μέσα στον Πειραιά και κλείδωσε την 2η θέση των ομίλων του Europa League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει την απόλυτη ικανοποίηση.

Σχετικά Άρθρα

Ο Τικίνιο Σοάρες ήταν ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0, χάρη στο γκολ του στο 90’. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο παιχνίδι, δείχνοντας την ικανοποίηση του για την πρόκριση.

Ακόμα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και θα παλέψει μέχρι τέλους την 1η θέση.

Αναλυτικά είπε: «Φυσικά επηρέασαν οι αλλαγές μας. Ο αντίπαλός μας ήταν αρκετά καλός. Στο πρώτο μέρος είχαμε άγχος και αυτό το έβλεπε ο κόσμος και υπήρχε ένταση. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι ευρωπαϊκού επιπέδου, δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι και στο τέλος ήταν ακόμα ένα υπέροχο ευρωπαϊκό βράδυ».

Για την Άιντραχτ και τους στόχους της ομάδας: «Το παιχνίδι με την Άιντραχτ το χάσαμε αλλά δε το αξίζαμε. Σήμερα σκοράραμε στο τέλος και πλέον είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, με ένα καλό σύνολο παικτών και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη κοιτάμε τους αντιπάλους μας στα μάτια.

Θα παλέψουμε για να πάμε μακριά, δε μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει, θα παλέψουμε για την πρώτη θέση και θέλουμε να πάμε πιο μακριά από πέρσι.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0