Football Talk

Σέριφ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Εύκολη νίκη για τη «Βασίλισσα» και… μάχη για την πρωτιά με την Ίντερ! (video)

Σέριφ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Εύκολη νίκη για τη «Βασίλισσα» και… μάχη για την πρωτιά με την Ίντερ! (video)

Εύκολη βραδιά για την Ρεάλ Μαδρίτης που πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 επί της Σέριφ παίρνοντας και μαθηματικά το «εισιτήριο» για τους «16». Η παρέα των Κολοβού και Αθανασιάδη θα συνεχίσει στο Europa League.

Η Σέριφ υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Η «Βασίλισσα» έπαθε και έμαθε από το μεταξύ τους παιχνίδι στη Μαδρίτη και πήρε ένα εύκολο «διπλό» με 3-0, σφραγίζοντας την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. 


Οι «μερένχες» μπήκαν από την αρχή καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με την Σέριφ να βρίσκεται σε θέση άμυνας χωρίς να μπορεί να βρει χώρους για να απειλήσει.  Στο 30’ η Ρεάλ κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, ο Αλάμπα εκτέλεσε με τη μπάλα να βρίσκει στον Κριστιάνο, να αλλάζει πορεία και να νικάει τον Αθανασιάδη δίνοντας το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.



Λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου ο Τόνι Κρόος βρέθηκε σε θέση βολής εκτός περιοχής, επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να περνάει μέσα από τη γραμμή του τέρματος του Αθανασιάδη για το 0-2.



Οι «μερένχες» μπήκαν δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπενζεμά στο 55’ βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια του εκτός περιοχής, έκανε το σουτ και νίκησε τον Αθανασιάδη για να πετύχει το τελικό 0-3 και να εξασφαλίσει την πρόκριση τόσο για τους Ισπανούς όσο και για την Ίντερ, με τις δύο ομάδες να «παλεύουν» στην τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέριφ: Αθανασιάδης, Κονστάνζα, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Τιλ, Άντο, Τραορέ (81 Κοχοκάρου), Κολοβός (59' Νικόλοβ), Μπρούνο (60' Κέστον Τζουλιέν), Καστανιέδα (59' Γιανσάν).

Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (65' Βάσκες), Μιλιτάο, Αλάμπα (65' Νάτσο), Μεντί (61' Μαρσέλο), Κρόος, Κασεμίρο (84' Μπλάνκο), Μόντριτς, Ροδρίγο (84΄Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Ίντερ – Σαχτάρ 2-0

Σέριφ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1.Ρεάλ Μαδρίτης 5 12 (12-3)

2.Ίντερ 5 10 (8-2)

3.Σέριφ Τίρασπολ 5 6 (5-10)

4.Σαχτάρ Ντόνετσκ 5 1 (1-11)

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (07/12):

Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ (22:00)

Σαχτάρ – Σέριφ (22:00)


Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0