Football Talk

Ποτσετίνο: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2023, είμαι χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Ποτσετίνο: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2023, είμαι χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Μεγάλη η πίεση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του εκτός έδρας αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Σίτι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανέφερε πως έχει συμβόλαιο.

Ο Αργεντινός τεχνικός δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί αλλά εκείνος αρκέστηκε να αποκλείσει κάτι, επισημαίνοντας πώς έχει συμβόλαιό, πώς είναι συγκεντρωμένος στον αυριανό αγώνα και πως είναι χαρούμενος στο Παρίσι.


«Δεν είμαι μωρό… Είμαστε στο ποδόσφαιρο, είναι επιχείρηση, και υπάρχουν φήμες τις οποίες γνωρίζω και καταλαβαίνω απόλυτα τι συμβαίνει. Ορισμένες φορές θετικές ή αρνητικές, αλλά οι φήμες είναι εκεί. Όμως είμαι συγκεντρωμένος απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του και συνέχεια επανέλαβε κάτι που είχε δηλώσει πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου σε δημοσιογράφο του Radio Monte Carlο.

«Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Γνωρίζω καλά την πόλη και σαν παίκτης και σαν προπονητής, πάντα έχω ζήσει αυτού του τύπου τις καταστάσεις. Τα πράγματα συμβαίνουν αλλά δεν είμαι υπεύθυνος για αυτό. Εάν με ρωτούσατε αυτό που θα απαντούσα θα είναι πως είμαι χαρούμενος στο Παρίσι», ανέφερε και κατέληξε: «Το συμβόλαιό μου με την Παρί είναι μέχρι το 2023. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΠΣΖ και αυτό είναι γεγονός. Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι και αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0