Football Talk

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Και τώρα τα… σιροπιαστά!

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Και τώρα τα… σιροπιαστά!

Το ματς με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν και ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα στον «τελικό» με την Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (25/11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Τη νίκη που θα του εξασφαλίσει μίνιμουμ την δεύτερη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στους 32 του Europa League  θέλει ο Ολυμπιακός που το βράδυ της Πέμπτης (25/11) υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δυο στροφές πριν το φινάλε, οι Πειραιώτες έχουν 6 βαθμούς, και οι Τούρκοι 5, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που την ίδια ώρα θα υποδέχεται την Άντβερπ να βρίσκεται στην κορυφή με 10 βαθμούς. 

Φυσικά, μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ, η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού βρίσκεται στα ύψη. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έδωσαν κάμποσες απαντήσεις στους εγχώριους ανταγωνιστές και τώρα θέλουν να φροντίσουν για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Τόσο ο Πορτογάλος προπονητής όσο και οι παίκτες του, αρνούνται κάθε συζήτηση περί τρίτης θέσης και Conference League, και θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους απέναντι στην Φενέρμπαχτσε με… συνταγή Κωνσταντινούπολης.

Μια ισοπαλία θα διατηρήσει σε θέση ισχύος τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής (Άντβερπ - Ολυμπιακός, Φενέρ-Άιντραχτ) και αυτό ενισχύει την άποψη πως η ομάδα του Βίτορ Περέιρα δεν έχει πολλές επιλογές απ΄ το να ρισκάρει στο φαληρικό γήπεδο. Βούτυρο στο ψωμί του Μαρτίνς που έχει πάει σε άλλο επίπεδο αυτό το παιχνίδι αναμονής με τις γρήγορες μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση. Και φυσικά στηρίζει πολλά τόσο στον Αγκιμπού Καμαρά όσο και στον σόουμαν της Κωνσταντινούπολης, Γιώργο Μασούρα.

Από κει και πέρα είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν ακριβώς οι ίδιοι 11 που ξεκίνησαν και απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Μπουχαλάκη να είναι ο μόνος που απειλεί για να βγάλει εκτός κάποιον εκ των Εμβιλά, Μαντί Καμαρά ή Ονιεκούρου. Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή (21/11) στο Ολυμπιακό Στάδιο ξεκίνησαν οι Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Μασούρας, Ελ Αραμπί. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0