Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου: Ο Μίχαελ Γκσπούρνιγκ την έσωσε από 6η αλλαγή και παρ’ ολίγον γκάφα!

Ουνιόν Βερολίνου: Ο Μίχαελ Γκσπούρνιγκ την έσωσε από 6η αλλαγή και παρ’ ολίγον γκάφα!
Ο πρώην «δικός μας» Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, νυν προπονητής τερματοφυλάκων, απέτρεψε την 6η αλλαγή της Ουνιόν στο ντέρμπι της πόλης με τη Χέρτα και έτσι η νίκη με σκορ 2-0 παραμένει σε ισχύ για την πρωτευουσιάνα.

Το 90ο λεπτό του ντέρμπι της πρωτεύουσας ήταν εν εξελίξει. Στο γήπεδο της «Άλτε Φερστεράι», Ουνιόν και Χέρτα Βερολίνου τέθηκαν για μία ακόμα φορά αντιμέτωπες. Το 2-0 για την Ουνιόν δεν κινδύνευε, αλλά θα μπορούσε, μιας και ο προπονητής Ουρς Φίσερ ήταν έτοιμος να προβει σε ένα «κλασικό» λάθος.

Ήδη είχε πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές. Προς το τέλος του ματς ετοιμαζόταν για άλλες... τρεις, κάτι το οποίο φυσικά δεν επιτρέπεται, μιας και έχει περιθώρια 5 αλλαγών σε ένα παιχνίδι. Ο ενθουσιασμός της νίκης στο ντέρμπι παραλίγο να ξεγελάσει τον Ελβετό κόουτς, αλλά όχι τον Μίχαελ Γκσπούρνινγκ. Ο πρώην γκολκίπερ των Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πλατανιά διαπίστωσε την τελευταία στιγμή το παράπτωμα που πήγε να συμβεί και γλίτωσε την Ουνιόν από τα χειρότερα.

Οι Φόγκλζαμερ και Ρίερσον όντως μπήκαν στο παιχνίδι, αλλά ο... άτυχος της υπόθεσης ήταν ο Άντονι Ούτζα, τον οποίο ο Αυστριακός προπονητής τερματοφυλάκων όρισε να καθίσει ξανά στον πάγκο. Μην ξεχνάμε ότι την ίδια... αλλοκοτιά έκανε και η Βόλφσμπουργκ στο Κύπελλο με τη Μέπεν και παρά τη νίκη της εντός αγωνιστικού χώρου, αποκλείστηκε εν τέλει στα... χαρτιά.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0