Football Talk

Τότεναμ: Γύρισε ματς με την… αύρα του Κόντε, στην δεύτερη ανατροπή της εντός του 2021! (video)

Τότεναμ: Γύρισε ματς με την… αύρα του Κόντε, στην δεύτερη ανατροπή της εντός του 2021! (video)

Μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις πραγματοποίησε η Τότεναμ απέναντι στην Λιντς, με τους Λονδρέζους να βρίσκονται πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα να γυρνούν… τούμπα το ματς. Δεύτερη ανατροπή εντός του 2021, πρώτη με την…. αύρα του Αντόνιο Κόντε!

Τι και αν η Τότεναμ βρέθηκε δικαίως, πίσω στο σκορ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην Λιντς; Τι και αν η Λιντς ήταν καλύτερη για 45 λεπτά και πιθανώς να αδικείται από το υπέρ της 1-0, το οποίο επετεύχθη από τον Ντάνιελ Τζέιμς στις καθυστερήσεις; Ο Αντόνιο Κόντε είχε τον τρόπο να γυρίσει τον διακόπτη.

Ή καλύτερα, η αύρα του Αντόνιο Κόντε ήταν ικανή για να δώσει κίνητρο στην Τότεναμ και να πείσει τους ποδοσφαιριστές της να κυνηγήσουν την ανατροπή. Μία ανατροπή που πριν ολοκληρωθεί, είχε λάβει χώρα μόλις μία φορά εντός του 2021. Τον Απρίλιο, στην 29η αγωνιστική της περσινής Premier League απέναντι στην Σαουθάμπτον, με το ίδιο σκορ (2-1).


Αυτή ήταν η μοναδική φορά που η Τότεναμ οδηγήθηκε στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους, ούσα πίσω στο σκορ, και ανέτρεψε την κατάσταση. Μέχρι να επιστρέψει στο Tottenham Hotspur Stadium απέναντι στην Λιντς.

Εκεί αντικρίσαμε μία… κανονική ομάδα, που διαθέτει πλάνο, όρεξη και παίκτες που επιθυμούν να το υποστηρίξουν, κάνοντας λιγότερο ορατή, την – συνειδητή – ανυπαρξία του Χάρι Κέιν για ακόμη μία αναμέτρηση.

Ο Χόιμπιεργκ στο 58’, με το 4ο γκολ του με την Τότεναμ σε 50 αναμετρήσεις, την στιγμή που στην Σαουθάμπτον χρειάστηκε τις διπλάσιες και… κάτι για να φτάσει ανάλογο αριθμό, ισοφάρισε το ματς και απέδειξε για ακόμη μία φορά πως η έδρα της ομάδας του… πηγαίνει!

Το 1-1 ήταν γεγονός, η ψυχολογία της Τότεναμ διαφοροποιήθηκε και 11 λεπτά μετά ήρθε η ώρα για την ολική ανατροπή, με έναν… απρόβλεπτο σκόρερ. Ο Ρεγκιλόν πέτυχε το πρώτο του γκολ επί αγγλικού εδάφους, και κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των δύο πιο πρόσφατων ανατροπών των Λονδρέζων, αποτελεί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής.

FEvO6QDWUAENXS7.jpg

Απέναντι στην Σαουθάμπτον κατέγραψε τη νικητήρια ασίστ, ενώ πλέον βρήκε δίχτυα και έκρινε την αναμέτρηση! Όλα αυτά υπό την… αύρα του Αντόνιο Κόντε. Πρώτη νίκη επί αγγλικού εδάφους μετά από τρία χρόνια, ένα γκολ παθητικό και δύο υπέρ του σε 180 αγωνιστικά λεπτά στην Premier League, και αναρρίχηση στη 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όχι και άσχημα για ξεκίνημα…

Επόμενη αντίπαλος για τους «spurs», στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι η Μπέρνλι, που ναι μεν δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της, αλλά βελτιώνεται και χαρακτηρίζεται επικίνδυνη. Πόσο μάλλον από την στιγμή που έχει βρει γκολ απέναντι στον Ιταλό προπονητή και τις τέσσερις φορές που τον έχει συναντήσει!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0