Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προτιμά τον Ποτσετίνο αντί του Ζιντάν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προτιμά τον Ποτσετίνο αντί του Ζιντάν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!
Την επιθυμία του να έρθει σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την διαδοχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε γνωστή στην διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Αργεντινό προπονητή να ενδιαφέρεται για την εν λόγω προοπτική.

Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να φιγουράρει ως το απόλυτο φαβορί για την διαδοχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προτεραιότητα των «κόκκινων διαβόλων» στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, παρόλο που ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν «δένεται» με συμβόλαιο μέχρι και το 2023.

Ποιος είναι ο λόγος που η άποψη του Κριστιάνο Ρονάλντο περνά σε δεύτερη μοίρα; Μα φυσικά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος, τέως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξακολουθεί να είναι επιδραστικός στις τάξεις της αγαπημένης του ομάδας, και θεωρεί πως ο Ζινεντίν Ζιντάν ναι μεν είναι ικανός προπονητής, αλλά δεν συστήνεται ως μακροπρόθεσμη επιλογή.

Για τον λόγο αυτό, η κούρσα της διαδοχής για τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», παίζεται στα… δύο, αλλά ο Ποτσετίνο προηγείται, με τον Αργεντινό να μην είναι αρνητικός στο εν λόγω ενδεχόμενο και την επιστροφή του στην PremierLeague.

Μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης, με τον Φέργκιουσον πάντως να επηρεάζει άπαντες και τον Ζινεντίν Ζιντάν προς το παρόν να μπαίνει στον «πάγο».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0