Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 3-0: Άνετη νίκη και τώρα Παρί! (video)

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 3-0: Άνετη νίκη και τώρα Παρί! (video)

Μία ακόμη άνετη νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά επικρατώντας με 3-0 της Έβερτον στο Έτιχαντ.

Οι «Πολίτες» είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με σχεδόν σβηστές μηχανές πήραν εύκολα τη νίκη απέναντι στα «ζαχαρωτά», έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της τη μάχη για την πρωτιά του ομίλου απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 28ο λεπτό όταν ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Πίκφορντ ενώ ούτε ο Γκιουντογκάν μπόρεσε να στείλει την μπάλα προς την εστία σε δεύτερο χρόνο. Οι «πολίτες» βρήκαν το πολυπόθητο γκολ στο 44ο λεπτό, με τους Κανσέλο και Στέρλινγκ να ζωγραφίζουν στο χορτάρι του Έτιχαντ.

Ο Πορτογάλος φουλ-μπακ επιχείρησε μία πανέμορφη μπαλιά με το εξωτερικό του παπουτσιού του και ο Άγγλος εξτρέμ τελείωσε με μία τη φάση για τα 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.



Στο δεύτερο μέρος, η Έβερτον αναγκάστηκε να βγει λίγο περισσότερο μπροστά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περισσότεροι χώροι στα μετόπισθεν της και η Σίτι δεν άργησε να το εκμεταλλευτεί. Στο 55ο λεπτό, ο Ρόντρι βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή των «ζαχαρωτών» και με μία οβίδα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Πίκφορντ κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.



Στο 78΄ ο Στέρλινγκ είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του όμως το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό, με τον Πίκφορντ να μαζεύει εύκολα τη μπάλα.



Η Σίτι βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να εκμεταλλεύεται τις κόντρες στην περιοχή της Έβερτον και να διαμορφώνει το τελικό 3-0 για τους «πολίτες».



Με το σκορ στο 3-0, η Μάντσεστερ Σίτι έριξε το ρυθμό του αγώνα και προσπάθησε να διατηρήσει το υπάρχον αποτέλεσμα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της το παιχνίδι της Τετάρτης, απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για την πρωτιά του 1ου ομίλου στο Champions League.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0