Football Talk

Λατσιο – Γιουβέντους 0-2: Πέρασε με πέναλτι και Μπονούτσι από το Ολίμπικο (video)

Λατσιο – Γιουβέντους 0-2: Πέρασε με πέναλτι και Μπονούτσι από το Ολίμπικο (video)
Με σκόρερ τον Λεάντρο Μπονούτσι από τη… βούλα, η Γιουβέντους πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Λάτσιο (2-0), σε ματς για την 13η αγωνιστική στη Serie A.

Με ένα πολύτιμο τρίποντο έφυγε η Γιουβέντους από την έδρα της Λάτσιο (2-0) πιάνοντας έτσι τους Ρωμαίους στους 21 βαθμούς.

Η "Γηραιά Κυρία" πήρε τη νίκη με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Λεάντρο Μπονούτσι. Ο Ιταλός αμυντικός διάλεξε την ίδια πλευρά και νίκησε εύκολα τον Ρέινα.

 


Το ματς ξεκίνησε με την Γιούβε να χάνει στο 13’ με τραυματισμό τον Ντανίλο, όμως στη συνέχεια τα νέα ήταν καλύτερα. Ο Κατάλντι έκανε πέναλτι στον Μοράτα, το VAR το είδε και με εξαιρετική εκτέλεση ο Μπονούτσι έκανε το 0-1. Ο αμυντικός της Γιουβέντους ήταν σε mode επιθετικού στο ματς της Ρώμης. Λίγο πριν το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου έμελλε να σκοράρει ξανά κόντρα σε μια Λάτσιο που χωρίς τον Ιμόμπιλε δεν μπορούσε να φανεί απειλητική. Στο 81’ ο Ρέινα ανέτρεψε τον Κιέζα και ο Μπονούτσι διαμόρφωσε το τελικό 0-2 υπογράφοντας μια μεγάλη νίκη!

 




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάτσιο: Ρέινα, Λαζάρι, Λουίς Φελίπε, Ακέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Κατάλντι (84' Μπάσιτς), Αλμπέρτο, Άντερσον (75΄Μορό), Ζακάνι (65΄Μουρίκι), Πέδρο

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Ντανίλο (15΄Κουλουσέφσκι), Κουαδράδο, Μακένι, Λοκατέλι (Μπετανκούρ), Ραμπιό, Πελεγκρίνι, Μοράτα (74΄Κιν), Κιέζα


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0