Football Talk

Μάντζιος: «Κομβικός παίκτης ο Μπερτόγλιο αλλά έχουμε λύση»

Μάντζιος: «Κομβικός παίκτης ο Μπερτόγλιο αλλά έχουμε λύση»

Εν όψει της αναμέτρησης του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA.

Σχετικά Άρθρα

Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρώνται το Σάββατο 20/11, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Ο προπονητής των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, σε δηλώσεις του στην κάνερα της NOVA στάθηκε στην απουσία του Φακούντο Μπερτόγλιο από το ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απουσία του Φακούντο Μπερτόγλιο:

«Είναι κομβικός παίκτης για εμάς αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θα δώσουμε ίσως κάποια άλλα χαρακτηριστικά με σκοπό τη διάσπαση της συμπαγής αμυντικής τους λειτουργίας, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Πιστεύω ότι έχουμε αποφασίσει πώς θα τη διαχειριστούμε».

Για την παρουσία του Φαμπιάνο στον αγώνα:

«Υπάρχουν προβληματάκια, θα το δούμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως δύσκολα ο Φαμπιάνο θα είναι μαζί μας αλλά έχουμε και άλλα προβλήματα που θα τα δούμε τελευταία στιγμή. Ο Καμαρά έρχεται το απόγευμα, ο Μπράμπετς έχει γυρίσει ήδη. Είναι σημαντικό που σκόραραν και έπαιξαν τα παιδιά, όπως και ο Τζέγκο που αγωνίστηκε με την Εθνική Αυστραλίας».

Για τα έργα στον χλοοτάπητα στο Κλ. Βικελίδης»:

«Ο αγωνιστικός χώρος είναι εξαιρετικός. Η ομάδα έχει επενδύσει πάρα πολύ στο κομμάτι αυτό. Όταν έχεις μια ομάδα που βασίζεται στο καλό ποδόσφαιρο, χρειάζεται κάτι ανάλογο στον αγωνιστικό χώρο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0